Srpski pjevačLjuba Perućica jedan je od onih muškaraca koji su bili na porođaju supruge, a do detalja je opisao kako rođenje djeteta izgleda iz muškog ugla.

Pjevač je prije 6 mjeseci postao otac predivnog dječaka Alekseja, a najsretniji trenutak je uspio čak i ovjekovječiti svojom kamerom.

Ljuba Perućica
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Uspio sam snimiti taj trenutak kad je došao na svijet. Poslije 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vrijeme provodim s njim', priznao je Ljuba.

Ljuba Perućica.jpg
Instagram 

Bivši dečko Aleksandre Prijović je ponosan na činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu tijekom porođaja, a svoje impresije što je svjedočio radosnom činu toplo preporučuje jačem spolu.

'Svim muškarcima bih poželio to iskustvo, naravno ako imate trbuh da ne padnete u nesvijest. Ja nisam pao u nesvijest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epiduralna nije najbolje djelovala. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj trenutak mi je najteže pao', otkrio je za Grand.rs