Regionalna zvijezda Dragana Mirković proteklog je vikenda održala dva spektakularna koncerta u zagrebačkoj Areni. Hitovima i scenografijom oduševila je tisuće obožavatelja u Areni Zagreb, u sklopu humanitarne regionalne turneje 'Do poslednjeg daha' kojom je obilježila 40 godina karijere.

Dragana Mirković održala drugi koncert u Areni Zagreb
Mario Poje 

Pjevačica se svog prihoda od koncerata odrekla te je donaciju od 20.000 eura darovala djeci iz doma u Nazorovoj. Publika je s njom oba dana uglas pjevala gotovo četiri sata, a na repertoaru se našlo oko 60 dobro poznatih hitova. 'Pečat na usnama', , 'Biću njegova', 'Zumbuli', 'Život moj' i 'Na kraju priče' samo su neke od pjesama koje su obilježile bogatu Draganinu karijeru.

Omiljenu pjevačicu su u jednom trenutku obuzele i emocije dok su se na ekranu izmjenjivale fotografije preminulih velikana. Tako su se iza nje pojavile crno-bijele fotografije Olivera Dragojevića, Massima Savića, Dine Dvornika, Arsena Dedića, Dražena Petrovića, Toše Proeskog i mnogih drugih.

Dragana Mirković održala drugi koncert u Areni Zagreb
Mario Poje 

'Ove suze su isključivo zbog mojih prijatelja i kolega koji više nisu s nama, nemojte misliti da je razlog nešto treće', otkrila je Dragana aludirajući na razvod od supruga Tonija Bijelića nakon 25 godina braka.

Međutim, u jeku razvoda Draganina najveća podrška su njena djeca, Manuela i Marko Bijelić koji su je i podržali u zagrebačkoj Areni.

Manuela Bijelić
Story press 

Iz Beča su stigli s prijateljima s kojima su u majčinom koncertu uživali u najboljem pogledu iz VIP lože.

Marko Bijelić
Story press 

I dok je Manueli društvo u prvom redu pravila prijateljica i plavokosi mladić, Marko je uživao u društvu prezgodne misteriozne brinete s kojom je dijelio kokice.

Marko Bijelić
Story press 

U jednom trenutku su se iza pjevačice na velikom ekranu pojavile i njihove fotografije dok odjeveni u bijelo sviraju s majkom. Ona ih je zatim javno pozdravila na što je njihovo društvo skandiralo, te su prijatelji sve snimali mobitelom.

Dragana Mirković održala drugi koncert u Areni Zagreb
Mario Poje