Pjevačica Dragana Mirković bila je kuma na vjenčanju pjevaču Željku Šašiću i Sonji Vuksanović. Iako ova ljubav, u kojem su dobili kćer Sofiju, nije potrajala, Dragana i Željko ostali su u odličnim odnosima pa se i danas nazivaju kumovima.

Podsjetimo, Šašić je tijekom devedesetih godina bio velika zvijezda u usponu, a ljetne turneje provodio je radno s ostalim kolegama. Na jednoj od turneja bio je i pjevač Ivan Gavrilović koji tvrdi da je bio prisutan kad su se Željko i Sonja upoznali.

'Da, bili smo nerazdvojni. Pošto smo bili dvije najveće zvijezde u Jugoslaviji, on je imao hit 'Gori more', ja '200 na sat' i svi su mislili da se mi nešto svađamo. Međutim, Bara Stojanović nas je tu spojio i mi smo nekoliko sezona na Miločeru bili po tri-četiri mjeseca i tada obilazili cijeli Jadran. Tako je on i upoznao tvoju Sonju', rekao je Ivan, a onda se Sofija ubacila.

Dragana Mirković je bila kuma pjevaču kojeg je žena ostavila zbog prijatelja
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Ne, nisam znala za to, ja znam malo drukčiju priču', dodala je ona kroz smijeh i rekla kako zna da su se njeni roditelji upoznali u Njemačkoj.

'Tu je bila i Dragana Mirković koja je njih kasnije vjenčala', rekla je ona.

Podsjetimo, Sonja se udala za Željkovog kolegu Acu Lukasa, tada je to bio jedan od najvećih skandala o kojem se pričalo, budući da su Željko i Aco osim što su kolege bili su i odlični prijatelji.

Sonja Vuksanović i Aca Lukas
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR