U priči koja već godinama privlači pažnju javnosti, čiji su glavni akteri pjevač Miroslav Ilić, njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović i njihov sin Devin, u drugom planu ostali su neki sporedni likovi. Među njima su Daniel i Diana, bivši suprug i kćer Mirjane Antonović koji zaziru od svjetala reflektora.

Fatalna Mirjana je vrlo mlada otišla u Ameriku i tamo neko vrijeme radila kao model. Udala se za vlasnika tvrtke 'Antonovich Furs' koja se bavi prodajom luksuznog krzna. Dobili su kćer Dianu, no brak im ipak nije opstao.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić
Privatna arhiva/Espreso 

Mirjana je kasnije tvrdila da je njen suprug Bill bio posesivan, a njihov je odnos opisivala sljedećim riječima:

'Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao pustiti.'

Tijekom trajanja brakorazvodne parnice, Mirjana je upoznala Miroslava Ilića, i tu već počinje telenovela. Dobili su sina Devina, a ubrzo je došlo i vrijeme da dječak krene u školu. Kako ga Miroslav nije htio priznati, Mirjana je zamolila bivšeg supruga da Devinu da prezime kako bi on i njegova sestra imali isto i kako bi imao manje problema u školi.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović
Instagram, Pixsell 

'Mirjana je bila zadužena za financijske obaveze oko Devina i za njegovo uzdržavanje', otkrio je jednom prilikom Daniel koji je Devinu dao prezime.

Njih dvojica, iako nisu u krvnom srodstvu, vremenom su izgradili blizak odnos, pa su i danas u kontaktu. Naravno, spona među njima je i kćer Mirjane Antonović, Devinova polusestra. Oboje su završili Medicinski fakultet i grade uspješne karijere.

Mirjana i Diana Antonović
Facebook 

Naime, Diana Antonović je ugledna dermatologinja s bogatom praksom. Njena uža specijalnost su kozmetička dermatologija, podmlađivanje i rak kože. Aktivan je član brojnih udruženja, uključujući 'American Society of Dermatologic Surgery'. Osim toga, u sretnom je braku i ima dvoje djece, kćer i sina.

Bivši suprug i kćer Mirjane Antonović
Facebook/Screenshot 

I Diana i Devin su vrlo vezani za majku koja je prilično aktivna na društvenim mrežama, pa s pratiteljima često dijeli sretne trenutke iz života svoje djece.

Krunoslav Kićo Slabinac i Mirjana Antonović
Facebook 

Podsjetimo, Mirjana je domaćoj javnosti poznata i kao Kićina 'crna žena' budući da je pjevač Krunoslav Kićo Slabinac upravo Mirjanu opjevao u bezvremenskom hitu 'Zbog jedne divne crne žene'.