Marija Šerifović nedavno je dobila sina kojem je dala ime Mario, a sada je pjevačica otkrila kako se njena majka, Verica Šerifović, snašla kao baka.

Naime, Marija je u svom novom blogu pokušavala da pomogne Verici oko spremanja hrane u kuhinji, a tom prilikom progovorile su na temu majčinstva.

Marija Šerifović
Instagram 

'On je jedna beskrajno nasmijana beba i najviše me veseli što je već s jednim mikrokarakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više nitko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sjedi pored njega, onda me pogleda iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće', rekla je Marija sa osmijehom, pa dodala:

'Baka je dobra, zna prijeći svoje granice, granice koje se zovu baka, ali ona je djevica. Još uvijek joj ništa ne zamjeram. Do sada, za ovih šest mjeseci smo imale jedan duel', ispričala je pjevačica, a na to se nadovezala i njena majka.

Verica i Marija Šerifović
Instagram 

'Želja za potomstvom je bila jako velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala dogodilo se. Marija je toliko sretna, ma presretna. Marija mogu uspavljivati i žene i babe, ali onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba vidjeti', dodala je Verica.