Relja Popović (34) jedan je od najuspješnijih srpskih glazbenika, ali o svom privatnom životu godinama je odbijao govoriti, do te mjere da nije negirao priče kako 'skriva albansko porijeklo'.

Relja Popović i Nikolija Jovanović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Partner kćeri Vesne Zmijanac, Nikolije Jovanović, samo je jednom do sada javno govorio o svojoj obitelji i odrastanju koje je bilo sve samo ne rasterećeno i lako. Bez oca je ostao kada je imao godinu i pol dana.

'Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem prijatelju umro tata, pitao kome je gore, tom našem prijatelju koji je izgubio tatu s 14-15 godina, ili nama, meni, koji sam izgubio tatu s godinu i pol dana... I vrlo teško je odgovoriti na to pitanje, kome je gore i kad je lakše, odnosno je li ikada lako podnijeti odlazak nekog tko ti znači', rekao je Relja.

PXL_090920_30075376.jpg
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Njegova majka je Zoja Begoli, jedna od srpskih najpoznatijih i najljepših balerina, pa se godinama pričalo kako je Reljin otac zapravo Faruk Begoli, glumac i profesor glume. Oni jesu bili u braku, ali on nije Reljin biološki otac. Reljin otac je Srđan Popović koji je bio sportski novinar.

'Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Jednostavno, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak napraviti razne konstrukcije kako pokušavam sakriti svoje albansko porijeklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao sakriti svoje porijeklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignoriram sve loše ljude', rekao je Relja 2021. godine.

Relja Popović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Moj otac je bio sportski novinar, najveći dio svog života je proveo u listu 'Večernje novosti' gdje je i moj ujak, majčin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana', kazao je Popović za emisiju 'Balkanskom ulicom'.