Aleksandra Prijović jedna je od najsupješnijih regionalnih pjevačica, a dodatni 'zalet' joj sigurno daje i obitelj koja ne propušta njezine spektakularne koncerte u sklopu turneje od 'Od istoka do zapada'.

Aleksandra Prijović i Borka Mihajlović
Borna Jakšić/Pixsell 

Osim supruga Filipa Živojinovića i 5-godišnjeg sina Aleksandra, pjevačici su najveća podrška otac Nedeljko Prijović i majka Borka Mihajlović koji su već dulje vrijeme razvedeni. Pjevačičin otac je pronašao novu suprugu, a Borku u posljednje vrijeme sve češće viđamo s partnerom, glazbenikom Fahrudinom Buljubašićem.

Fahrudin Buljubašić i Borka Mihajlović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Inače, njih dvoje su u dugogodišnjoj vezi i Buljubašić, prema priči Kurirovog izvora, živi s Borkom u Belom Manastiru, odakle je Aleksandra. Također se bavi pjevanjem, objavio je nekoliko pjesama za 'Grand' produkciju, ali se nije previše medijski izlagao.

Oni koji ga poznaju kažu da je izuzetno tražen za razna slavlja i kako radi odličnu atmosferu. Također, sve češća su šuškanja da su se Borka i Fahrudin tajno vjenčali, čemu u prilog idu posljednje fotografije.

Aleksandra Prijović i Fahrudin Buljubašić
Instagram 

Naime, Buljubašić je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s Aleksandrom na kojoj se vidi da nosi prsten u obliku onog vjenčanog.

Isti prsten nosi i Borka, što ide u prilog tome da je par vjerojatno ozakonio svoju ljubav.

Borka Mihajlović
Instagram