Prva hrvatska sapunica 'Zabranjena ljubav' s emitiranjem je počela prije 19 godina, a već od prve epizode domaće je gledateljstvo prikovala uz male ekrane.

Marija Kobić
Youtube/Screenshot 

Serija je pratila zabranjenu ljubav brata i sestre blizanaca razdvojenih pri rođenju. Njihove drame pratili smo kroz čak 850 nastavaka, a osim Petre i Danijela upoznali smo plejadu drugih likova čiji privatni životi i danas intrigiraju.

Marija Kobić
Instagram 

Među njima je i domaća glumica Marija Kobić koja je u kultnoj seriji igrala jednu od važnijih uloga. Naime, utjelovila je preslatku Ivu Lončar koja je tijekom cijele serije tragala za identitetom i pravom ljubavi, no nakon ogromne popularnosti povukla se iz glume. Ulogu Ive napustila je kad je obznanila da odlazi na jednogodišnje putovanje, nakon čega je bilo jasno da će njeno ime biti izbrisano iz serije što se i dogodilo 9. studenog 2007. godine.

Godinama kasnije čini se da Marija živi punim plućima i ispunjava svoje snove. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije s egzotičnih lokacija, a živi na čak tri adrese – Zagreb, Bali i Dubai.

Iako više ne glumi, Marija se posvetila svojoj drugoj strasti. Danas je instruktorica joge pa rado objavljuje i fotografije vezane uz vježbe.