Iako je noć prije rekla kako ne zna hoće li ikad nastupati s kćeri, majka Aleksandre Prijović sinoć se popela na pozornicu u Gradsku vrtu i s mezimicom otpjevala duet te dvije pjesme samostalno.

Borka Mihajlović i Aleksandra Prijović
Jurica Cvitanić/ExtraFM 

Emotivna Borka Mihajlović otkrila je kako je došlo do suradnje s kćeri.

'Nije me nagovarala, samo mi je pisala, kad je bila u SAD-u, da pripremim dvije pjesme koje ću izvesti. Ja sam rekla: 'Što ja znam'. Bilo je boom, hoću-neću. Onda sam si rekla 'zašto ne'? Zašto ne bih bila podrška svojoj kćeri. Ja se isto bavim tim poslom, onoliko koliko ona ima godina, 28, možda i više. Možda sam u neku ruku to i očekivala, nisam se htjela nametati jer moje je prošlo. Ako je to njezina želja, ja sam uvijek tu da napravim sve što ona hoće', kazala je Aleksandrina majka.

Borka Mihajlović i Aleksandra Prijović
Borna Jakšić/Pixsell 

Podsjetimo, Borka je na drugoj večeri iza pozornice otpjevala Aleksandrin hit 'Psiho' pa je otkrila hoće li 'pasti' duet.

'Ja bih voljela, ali sve je to pod jednim velikim upitnikom. Do nje je. Ne pjevamo isti žanr glazbe pa je bolje da svatko ide svojim putem'.

@alo_portal Aleksandra najavila svoju majku kao specijalnu gošću na svom koncertu #alo#alodnevnenovine#aleksandraprijovic#prija#koncert#osijek#osijek#fypシ#fypシ゚viral♬ original sound - Alo_portal