Glazbenica i kantautorica Barbara Munjas gostovala je kod voditeljice Gine Damjanović u Top music desku Top radija. Barbara je na glazbenoj sceni od 2007. godine kada je prvi put nastupala na Dori.

Barbara Munjas
Top radio 

Munjas je otkrila da postoje dvije sekcije natjecatelja - oni koji se prijavljuju na Doru jer im je Eurosong napet i oni koji se prijavljuju zbog promocije. Barbara je tri puta bila na istoj:

'Lani sam se prijavila zbog promocije. Bilo je super. Međutim, nisam sto posto okusila tu zabavu jer sam cijeli tjedan bila bolesna. Tako da sam se inhalirala, pila sve tablete i pastile. Onda sam se na kraju sredila s tim inhalatorom - spalila sam si nogu. Imam vječni podsjetnik na Doru 2023.

Barbara Munjas
Top radio 

Prvi put kad sam išla na Doru, 2007., mijenjala sam Claudiju Beni jer ona nije htjela ići s tom pjesmom. Ove sam se godine prijavila zbog zabave. No ove godine to nije bilo to jer nismo bili svi zajedno na istom mjestu, zbog toga što se Dora održavala u Zagrebu. Mali maturalac, ali dobar maturalac.

Budući na to da Barbara u refrenu pjesme 'Nepobjediva' kaže 'potpuno slobodna', objasnila je što je to za nju sloboda:

Barbara Munjas
Top radio 

'Kada mogu biti ono što jesam. Kada ne moram hodati po ljuskama. Kada mogu svirati, kreirati svoje vrijeme onako kako želim. Mislim da sam generalno dosta slobodna.'