Pjevač Darko Lazić priznao je da je konzumirao narkotike, a iz pakla droge izvukao ga je upravo otac Milan. Folker je opisao svoj životni put otkrivši da je veoma rano počeo mnogo zarađivati zbog čega je upao u probleme.

Nekadašnji pobjednik glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda', a danas folk zvijezda čija biografija više podsjeća na život rock zvijezde nego na izvođača narodne glazbe, do detalja je opisao razdoblje kad se kao mlad dečko proslavio zbog svog glasa i pjesme, pa spomenuo i iskušenja kojima nije odolio.

Darko Lazić
Instagram 

'Nakon pobjede u natjecanju 'Zvezde Granda', sa 17 godina sam počeo zarađivati previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za večer sam znao da zaraditi i po 5.000 eura. Tad sam imao 'prijatelje' i svi su me 'voljeli'. Ne mogu se sjetiti gdje sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj zabavi', kaže Darko i dodaje da je njegova majka to najteže podnosila.

'Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primijetio što se događa, vratio me je u obiteljsku kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i, što sad, potječem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovjek u tome zaustavi'.

Darko Lazić
Instagram 

Iako je, kako kaže, prestao konzumirati narkotike i više ne vodi buran momački život, u javnosti slovi za bahatog vozača zbog čega je u stalnom sukobu sa zakonom.

'Kada dobro razmislim, ovisnik sam o adrenalinu i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema što nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom jer me smiruje', objasnio je Darko.