Nakon kaosa u kući Harisa Džinovića na Senjaku kad je njegova još zakonita supruga Melina Džinović upala i nije htjela napustiti vilu, njihov sin Kan dovezao je oca Harisa ispred policijske postaje gdje se satima zadržao.

Melina je prošla svojim automobilom i nije se javila sinu s kojim, kako je Haris nedavno otkrio, već neko vrijeme ne komunicira. Međutim, nije ušla u policijsku postaju.

Haris Džinović
Petar Aleksić/Kurir 

Haris je, podsjetimo, pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je nenajavljeno upala. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta. Pjevač, kako je i sam ranije izjavio, nije bio u kući kad je Melina došla.

'Ona je napustila obitelj i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se što i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuhala kavu i sjela i očigledno nije imala namjeru izaći. Kad sam došao, bila je drčna i počela me provocirati, na što sam joj rekao da mora napustiti kuću, te da može uzeti stvari i izaći van, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla 'svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi' na šta sam joj ja rekao 'ako sud kaže da je tvoja'', kaže Haris.

Haris Džinović i Melina Džinović
Dragana Udovičić/Kurir 

Kad je patrola došla na lice mjesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

'Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da se ni ona sama nije imala na što požaliti patroli koja je stigla na lice mjesta. Također, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenost i dostojanstveno ponašanje u ovoj siutaciji', rekao je popularni pjevač za Kurir.