Melina Džinović se posljednjih mjeseci našla u žiži zanimanja javnosti zbog razvoda od Harisa Džinovića. U ljubavi dugoj 22 godine dobili su dvoje djece, no na brak dug 10 godina ipak su odlučili staviti točku. Nakon izlaska iz suda pjevač je nedavno iznio brojne skandalozne tvrdnje o Melini. Kako je ispričao, nju 'zanima samo novac', a otkrio je da je ona ta koja je svojevoljno napustila njihovu vilu, kao i da ga je varala.

Melina i Haris Džinović
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

Inače, poznata modna kreatorica koja je imala revije širom svijeta i čije su kreacije nosile Sofia Vergara, Mariah Carey, Pamela Anderson, Jennifer Lopez i mnoge druge svjetske face, rođena je u Bihaću i kći je Elme i Sulejmana Galića. No manje je poznato da ima i sestru Eminu o kojoj se ne zna mnogo toga.

Mediji su svojedobno pisali da Emina godinama živi u Turskoj sa suprugom i kćeri te da joj je muž jedan od najuglednijih istanbulskih poduzetnika. Na prvi pogled njih dvije ne sliče budući da je Melina privlačna plavuša, a Emina zanosna brineta, no kad se bolje zagledate - fizičke sličnosti itekako ima.

Melina Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Melina je samo jednom u javnosti fotografirana sa sestrom, i to na koncertu Harisa Džinovića 2019. godine. Pjevačeva bivša supruga tad je nosila crvenu svečanu haljinu s istaknutin dekolteom, dok je Emina zasjala u svetlucavoj haljini.

Njihovu fotografiju možete pogledati OVDJE.

Inače, Melinina zanosna sestra svojedobno se pojavila i u spotu za kultu Harisovu pjesmu 'Pariške kapije'.

Na pitanje je li Melina mogla glumiti u spotu Haris je tada izjavio:

'Svidjela se njoj uloga, kao i svakoj ženi koja bi trebala ostaviti muža. Ali oboje smo se složili da bi njeno pojavljivanje u spotu bilo potpuno suvišno, pa smo odustali od te ideje. Kad budemo bili bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt glumit ćemo u spotovima zajedno.'