Melina i Haris Džinović razveli su se nakon 10 godina braka, no kaos oko brakorazvodne parnice i dalje se ne stišava. Tako je modna kreatorica nedavno upala u kuću bivšeg supruga zbog čega je on pozvao policiju.

Haris je tada ispričao da je njegova bivša bez dozvole upala na njegov posjed, pa je satima davao izjavu u policijskoj postaji u koju ga je doveo sin Kan.

Haris Džinović
Petar Aleksić/Kurir 

Upravo mu je on najveća podrška u ovim teškim trenucima, kao i kći Đina.

Haris je u jednom od rijetkih intervjua svojedobno i pričao o djeci, a kako je istaknuo, Kan voli financije, 'lovu' i ekonomiju.

Kan Džinović
Instagram 

'Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vrijeme u kojem žive. Ja se u to niti želim miješati, niti se baš razumijem pa se i ne petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tijekom, ja podržavam. Kan studira, voli financije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, vidjet ćemo što će biti od njega', rekao je on tada.

Podsjetimo, Haris je nedavno izjavio i da je njihov sin Kan ljut na majku.

'Sa sinom se nije čula mjesec i pol dana, krasna majka. Sin je veoma ljut na nju', rekao je tada Haris Džinović za Hype.

Inače, za razliku od popularne sestre, Kan se ne voli pojavljivati u medijima. Međutim, ako je suditi po njegovim objavama na Instagramu, također voli putovati po svijetu i uživati na luksuznim destinacijama, a jučer je proslavio 19. rođendan.