Ava Karabatić neko je vrijeme boravila u Beogradu, a sad je napokon otkrila koji je bio povod tome.

'Kao što vidite nalazim se u studiju, obećala sam, a ja kad obećam to i ispunim! Nalazim se tu sa svojim prijateljem i kolegom Tomasom. Povod je izdavanje pjesme 'Fer igra'! Namučili smo se, ali se nadamo da će vam se pjesma svidjeti, uskoro ćete je čuti! Veliki poljubac!',rekla je Ava za Hype TV.

Mario Tomas i Ava Karabatić
Privatna arhiva 

Inače, Marija Tomasa je domaće gledateljstvo upoznalo u showu 'MasterChef', a nakon toga je krenuo graditi glazbenu karijeru.

'Mi se znamo od njegove osamnaeste godine. On je mene pratio i podržavao dok sam živjela u Beogradu. Kad se osamostalio, krenuo je u solo vode i iza sebe ima nekoliko pjesama. Stvarno mu želim sreću u karijeri. Ovo će biti divan duet, a u četvrtom mjestu izbacujemo spot', kazala nam je Karabatić koja nam je otkrila kako je oca Ivicu Karabatića zadužila za stajlinge.

Mario Tomas i Ava Karabatić
Privatna arhiva 

'Ivica je stalno s nama. On poznaje Marija otkako je išao u srednju školu. Moj tata nije bio sa mnom u Beogradu, ali je bio tu kad sam prije tri mjeseca pričala o alkoholizmu. On je zadužen za moje stajlinge. Ja ne bih imala srca, niti bih vjerovala nikome osim tati. On je dio mog PR-a. Znamo kako estrada funkcionira… Čovjek ne može sve sam. Laž je kad netko kaže da to može. Tako da je Ivo uvijek prisutan te je zadužen za moj dnevni i večernji look, također nastupe i spotove. Ivica ima stila i od ničega stvori nešto. Za male pare napravi takav boom da svi pitaju je li bio u Parizu ili Londonu i gdje je napravio takvu kreaciju', kazala je Ava.

Ava Karabatić i Ivica Karabatić o kućnom uratku
Dino Stanin/Pixsell 

Splićanka nam je otkrila kako obožava domaćeg predstavnika na Eurosongu, Baby Lasagnu, te da joj je velika želja s njim snimiti duet.

'On je bio moj favorit. Odlična je pjesma i držim mu palčeve. Naravno da bih voljela s njim snimiti duet. Najviše zbog toga što je urban, a ja volim takve ljude. Kad bi mi predložio da snimimo nešto zajedno, to bi bio san mojih snova', ispričala je Ava.

Baby Lasagna
Marko Prpić/Pixsell