Kći Nikoline Pišek, Hana Cigoj, danas proslavlja 27. rođendan.

Hana Cigoj i Nikolina Pišek
Instagram 

Lijepa Hana, za razliku od majke, živi daleko od očiju javnosti. Obrazovanje je stekla na prestižnom medicinskom fakultetu u Edinburghu. Ruže joj cvjetaju i na ljubavnom planu. Već je četiri godine u vezi s Andrejem Ivanišem, Banjalučaninom kojeg je upoznala u gradu u kojem je i studirala.

Naime, televizijska voditeljica je stariju kćer dobila u ranim 20-im godinama, tijekom ljubavne veze s bivšim novinarom Markom Cigojem. Kako je jednom prilikom rekla, njihova veza trajala je tek nekoliko mjeseci kad je ona doznala da je u drugom stanju. Iako je bila studentica te nije imala ni svoj stan ni posao, odlučila je da će roditi. Iako su se razišli, Nikolina je rekla da su ostali u dobrim odnosima.

'Bila je to impulzivna odluka. U to vrijeme sam studirala, nisam imala svoj stan i posao, a zatrudnjela sam u vezi s novinarom Markom Cigojem, koja je trajala tek mjesec-dva… Ni moji, ni njegovi roditelji nisu bili sretni zbog toga, a i Marka sam iznenadila svojom odlukom da rodim. Rekla sam mu da može biti uz mene ili ne mora, da ću roditi neovisno o tome. Na kraju smo se sporazumno razišli jer stvarno nismo bili jedno za drugo. No, danas smo u jako dobrim odnosima i on je divan tata. Hana se odlično slaže sa svojim polubratom Vitom, kojeg je Mark dobio u vezi s Josipom Pavičić', izjavila je svojevremeno Pišek za Gloriju.

Josipa Pavičić i Mark Cigoj imaju dijete
Davor Puklavec/Pixsell 

Inače, Mark je sin opernog pjevača Krunoslava Cigoja koji je preminuo 2015. Također,  Cigoj se našao i na stranicama crne kronike, kad je Državno odvjetništvo pokrenulo istragu protiv njega zbog sumnje da je kao urednik jednog domaćeg news portala s kolegama reketario poduzetnika Nikicu Gabrića. Jutarnji list je pisao da su Gabriću nudili da neće objaviti kompromitirajuće tekstove o njemu ako im na adekvatan način nadoknadi 'troškove'.