Đina Džinović, kći pjevača Harisa i modne kreatorice Meline Džinović koji su trenutno u procesu razvoda nakon 22 godine ljubavi i 10 godina braka, nikad nije skrivala da obožava skupe krpice, torbice i cipele, a posebno nakit. Ljubav prema modi naslijedila je od svoje majke koja se također može pohvaliti zavidnom kolekcijom.

Tako je nedavno, prije nego što je u medijima odjeknula vijest da se Melina i Haris razvode, Đina uživala na Maldivima, a tom prilikom posebnu je pažnju privukao njen skupocjeni nakit.

Đina Džinović
Instagram/Screenshot 

I to ne bilo koji, već onaj najprestižnijih kuća - Cartier i Tiffany. Đina je tako pozirala s Cartier narukvicom od žutog zlata, ukrašenom s 204 dijamanta od nevjerojatnih 47.500 eura.

Cartier narukvica
Screenshot 

Pored nje na ruci nosi i dvije iste narukvice brenda Tiffany, jednu od bijelog zlata s tirkiznim detaljom od 6.000 i drugu od žutog zlata vrijednu 5.550 eura, što zajedno iznosi 11.550 eura.

Tiffany narukvica
Screenshot 

Sve ukupno, Đina je na odmoru nosila nakit od 59.000 eura.

Tiffany narukvica
Screenshot 

Inače, identičnu narukvicu nosila je i Nikolina Pišek na obilježavanju 40 dana od smrti njenog supruga Vidoja Ristovića na Novom groblju u Beogradu.

Nikolina Pišek
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Podsjetimo, mlada Đina je jednom prilikom na TikTok-u pokazala i veliki ormar prepun luksuznih brendova.