Kuma Lepe Brene, Tatjana Mioković, osuđena je pred Posebnim odjeljenjem Višeg suda u Beogradu na dvije godine i dva mjeseca zatvora, prenosi Blic.

Ona se optužnicom Javnog tužilaštva za organizirani kriminal u Beogradu teretila da je s njevenčanim suprugom Zoranom Jankovićem i još šestero okrivljenih sudjelovala u trgovini skupocjenim automobilima koji su ukradeni u inozemstvu.

Kako prenose srpski mediji, Tatjana koju su prozvali 'kraljicom estradne auto-mafije' dobila je i novčanu kaznu od 2.500 eura, dok je Zoran Janković osuđen na šest i pol godina zatvora, kao i novčanu kaznu od 8.500 eura.

Na višegodišnje zatvorske kazne osuđeni su i ostali optuženi.

Lepa Brena i Tatjana Mioković
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Tatjana i njen nevjenčani suprug su i 2015. godine bili uhićeni u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije pod sumnjom da su se kao pripadnici organizirane, međunarodne kriminalne grupe bavili krađom i prodajom vozila visoke klase, kao i lažiranjem kompletne dokumentacije. Tad je zaplijenjeno 39 luksuznih automobila s prekucanim brojevima motora i šasije, no Tatjana koja je u zatvoru provela tri mjeseca tvrdila je da nema nikakve veze s kupovinom i preprodajom istih.

Inače, Tijana Mioković i Zoran Janković bili su dio srpskog jet seta i često su se družili sa zvijezdama srpske estrade.