Lepa Brena spakirala je kofere i otputovala u Monaco odakle se sad i oglasila.

Naime, pjevačica je objavila niz Instagram priča i pokazala pogled iz stana koji Živojinovići imaju u Monte Carlu. Prizor s balkona je pravi raj za oči stoga nema sumnje da će se Brena dobro odmoriti i napuniti baterije za daljnje nastupe i koncerte koji je očekuju.

Lepa Brena
Instagram/Screenshot 

Inače, Lepa Brena pored svih ostalih nekretninaovaj stan posjeduje već godinama, a susjeda joj je planetarno popularna pjevačica - ni manje ni više nego 'kraljica popa' Madonna.

Lepa Brena
Instagram/Screenshot 

Naime, srpska folk pjevačica i američka zvijezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna prekoputa druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

'Brena i Boba Živojinović godinama posjeduju nekretninu u Monte Carlu, gdje se trenutno nalaze. Kad je zavladala pandemija, oni su se doslovno tamo preselili jer su im dani ljepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osjećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz svijeta biznisa kupila su nekretnine po Monte Carlu, a među posljednjima je i Madonna. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija', otkrio je ranije izvor za 'Telegraf'.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

'Srela sam Madonnu u Monte Carlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je sličila na nju. Bila je s osiguranjem, nosila je naočale, krenula žena na trčanje. Ja kažem 'vidi ovu žensku, ista je Madonna' i na kraju sam skužila da jest ona', ispričala je Brena svojedobno.