Zorica Brunclik je preko 40 godina dio javne scene Srbije. Njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i ona su u skladnom brak, a susjedi kažu da pjevačica zna nekada povisiti ton na njega.

'Ljeti je kod njih pravi spektakl. Svi se okupe u dvorištu jer je veliko i bude baš veselo. Pjevačica zna zapjevati, suprug je prati na harmonici, a djeca uživaju. Od kada se njena kći udala za malog Miloša Vujanovića, onog pjevača, sada se i on priključi punici u pjevanju. Baš su vesela obitelj', kaže jedan susjed, a njegova supruga se priključuje razgovoru:

Zorica Brunclik u braku je s harmonikašem
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Uh, Zoka je opasna. Zna ona i poviknuti. Često je čujemo: 'Miroljube, donesi ovo', 'Miroljube, pomakni se'. Zna se naduriti kao dijete, ali s nama je fina. Baš je ljubazna. Pozdravi nas sve, kada se nekom od naših nešto lijepo dogodii, čestita. Kemiš je prava dobrica. On je u nju zaljubljen kao prvog dana. Tolika ljubav, to nije realno. Svugdje idu zajedno. On joj nekada bude kao vozač.'

U lokalnoj trgovini Zorica rijetko kupuje.

'Rijetko svrati. Nekada sa suprugom dođe, kada nešto zaborave od namirnica, pa usput im uzme. Nije baš sada netko tko priča previše. Ljubazna je, a Kemiš je taj koji se zna nekad našaliti',rekla je prodavačica.

Zorica Brunclik i Kemiš
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Mještani ovog naselja u Paliluli su ponosni što im je Zorica susjeda.

'Zorka je legenda. Ona njena drečava kosa je ludilo. Nikad se neće promijeniti. Moja žena često popriča s njom. Često joj djeca dolaze, ova koja ne žive s njom. Mirobljub ljeti raspali roštilj. To se čuje do pola susjedstva. Ogradili su se bedemom, vala im nitko ne može proviriti u dvorište. Kamere su svuda', reko je jedan gospodin pa dodaje:

'Ima para, ali sve sama sređuje. Kažu sve oko vrta sama. Uživa u tome. Često Miroljub ili ona kose travu. Pravi su domaćini. A, djeca su joj fina. Odgojena. Kada je moja kći učila s njenom Zlatom govorila mi je: 'Tata, Zlata je baš skormna, tko bi rekao da je kći Zorice Brunclik'. Nisu joj pretjerano kupovali skupe marke. Zoka ih je, što se kaže, pritegnula da cijene svaku kunu. Mučila se i ona. Nije uvijek imala. Zna ona što je siromaštvo.'

Zorica Brunclik, Kemiš i Zlata Aranđelović
Marija Mlađen/ATA Images/Pixsell 

Susjedi kažu da su često znali vidjeti poznate pjevače kako dolaze kod Zorice i Kemiša.

'Šaban koji je Zoki bio kum nije izlazio iz kuće. Svako malo je bio kod njih. Mada dođu i ovi drugi. Viđali smo Snežanu Durišić. Najviše dolaze ljeti. Zorica ima veliko dvorište, bazen, pa bude ljeti baš lijepo', rekao je jedan susjed.