Ženska grupa Beauty Queens bila je oformljena za potrebe eurovizijskog nastupa u Helsinkiju 2007. godine.

Sanja Bogosavljević, Ana Milenković, Ksenija Milošević, Ivana Selakov i Suzana Dinić bile su vokalna podrška Mariji Šerifović, a nakon pjesme Eurovizije odlučile su napraviti karijeru kao ženska glazbena grupa.

Prvobitna postava od pet djevojaka pokušala je 2008. godine kao bend otići na Eurosong s pjesmom 'Zavet'. Iako ih je u finalu za nekoliko poena pobijedila Jelena Tomašević, Beauty Queens su nastavile nastupati na festivalima, a nekoliko godina kasnije su objavile album.

Naime, prvobitna postava benda se promijenila 2010. godine nakon što su Ana Milenković i Ivana Selakov napustile grupu kako bi napravile solo karijere. Poslije albuma prvijenca, djevojke su se razišle i svaka je krenula svojim glazbenim putem.

Beauty Queens
Youtube/Screenshot 

Ksenija Milošević udana je za 14 godina starijeg Sašu Miloševića Mareu. Naš uspješni skladatelj i violinistkinja 'Beogradske filharmonije' svoju ljubavnu priču započeli su 2010. godine, a tri godine kasnije su donijeli odluku da svoju ljubav okrune brakom.

Ivana Selakov napravila je uspješnu solo karijeru nakon što je napustila grupu. Više od 15 godina je u ljubavi sa suprugom Peđom s kojim ima kćer Krunu.

Sanja Bogosavljević je zajedno sa kolegicom iz benda Anom Milenković bila dio sastava Bla Bla benda koji je nastupio na Beoviziji 2016. godine s pjesmom 'Maler'. Pjevačica je često bila prateći vokal srpskim predstavnicima na Eurosongu.

Ana Milenković je bila prateći vokal Zdravku Čoliću. I dalje se bavi glazbom i postala je majka.

Suzana Dinić je, kako se pisalo, najtraženiji prateći vokal u Srbiji.