Pjevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna već dugi niz godina, ali svoj privatni život, kao i sina Mirzu i kćer Minelu rijetko eksponira u javnosti.

Hanka je djecu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana. Međutim, imala je izuzeteno velikih problema na oba porođaja.

Hanka Paldum
PrintScreen 

'Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživjela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj s Mirzom kad sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sjećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam se smatrala prije svega suprugom, a tek onda umjetnicom', rekla je Hanka jednom prilikom.

Minela se s vremena na vrijeme s majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu. Neki kažu da likom podsjeća na majku, a jednom prilikom je sudjelovala i kao manekenka u njenom spotu za pjesmu 'Nitko kao majka'.

To što se pojavila kao manekenka u spotu nije ništa čudno, budući da je Minela jako lijepa devojka, a uz sve to ima i veoma istančan ukus za modu.