Najpoznatija domaća pjevačica Severina već više od dva desetljeća privlači medijsku pažnju, kako svojom glazbom, tako i privatnim životom. Iako je obitelj pokušavala držati podalje od očiju javnosti, to joj baš i nije pošlo za rukom. Naime, pjevačica je osim za sina vezana i za majku Anu, ali ne i sa sestrama Zdenkom i Marijanom.

Kako se i ranije špekuliralo u domaćim medijima, sa starijom sestrom Zdenkom Vučković-Žunić koja živi u blizini Zadra Severina ne razgovara već dugo.

Severina Vučković
Instagram 

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića od kojeg se Severina razvela nakon šest godina braka.

'Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je odgojena u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću', rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.

S druge strane, pjevačica ni s Marijanom Vučković-Popović nije u dobrim odnosima. Već dulje vremena su u svađi, a svojedobno se u pjevačičin život upleo i Centar za socijalni rad zbog sukoba sa sestrom.

Naime, Severina i Marijana krvnički su se potukle 2022. godine.

'Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gdje živim i da se nisam viđala s članovima obitelji. Vidjela sam se s njima prije pandemije koronavirusa, a znalo se da sam posljednje vrijeme u Njemačkoj', rekla je Marijana dok se još oporavljala nakon žestokog obračuna u stanu svoje i Severinine majke.

Marijana Vučković-Popović
Nino Strmotić/Pixsell 

Navodno je Severina nakon sukoba otišla, a sestra joj se uputila u bolnicu zbog lakših ozljeda, a zatim i na policiju. Zadobila je, navode, niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu te prijave, splitska policija je raspisala potragu za Severinom na temelju koje je pjevačica uhićena 12 sati kasnije na zagrebačkom aerodromu.

Ana i Severina Vučković
Instagram 

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila. To je potvrdila i njihova majka Ana koja je istaknula da ovo nije bio prvi put da je Marijana prijavila Severinu.