Severina Vučković je početkom 2000-ih proživjela pravu životnu dramu nakon što je objavljena video vrpca njezinog intimnog odnosa. Velika podrška tad joj je bio vlasnik lanca trgovina WGW, Srećko Vargek, koji je pjevačicu čak i zaručio.

Severina i Srećko Vargek
Davorin Višnjić/Pixsell 

'Volim je beskonačno, naša je ljubav beskrajna. Ne postoje stvari ni ljudi koji nas mogu razdvojiti, jer naša se ljubav povećala 600 puta. Ona je najdivnija žena na svijetu, ona je moja heroina. Potpuno sam uz nju, a sve te priče i filmovi o onome što je bilo u našim životima prije, to me uopće ne zanima', izjavio je Severinin zaručnik, poručivši svima kako ih pritisak javnosti, ali i teret cijele afere nije uspio slomiti.

'Taj tko je dao tu vrpcu u javnost, dao je to zlonamjerno, kako bi povrijedio i diskreditirao Severinu, pokušao je uništiti, ali nema šanse da to postigne. Vječno, vječno ću biti uz nju i nećemo nikome dopustiti da nas razdvoji. Zato me sve to uopće ne zanima. Sva ta silna ljudska znatiželja, primitivizam i zloba, svi koji to 'gutaju' i gledaju, neka se srame! I neka je samo gledaju! Imaju što i vidjeti, jer moja je Severina najljepša žena na svijetu...', kazao je Srećko.

Srećko Vargek
Žarko Bašić/PIXSELL 

Iako je javnosti poslao poruku da Severinu tek sad voli više nego ikad, Srećko nije uspio izdržati pritisak javnosti pa pjevačicu, ipak, nije odveo pred oltar.

Vargek je danas u sretnom braku sa suprugom Zdenkom s kojom je svojevremeno pokrenuo modni brend.