Suzana Mančić je prije sedam dana operirala očne kapke, a sada je pokazala i kako izgleda nakon intervencije.

Voditeljica i nekadašnja Loto djevojka pokazala je svoje lice nakon zahvata i otkrila je li zadovoljna kako sada izgleda.

Suzana Mančić
Dragana Udovičić/Kurir 

'Sutra će biti točno sedam dana od korekcije kapaka, jučer smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam', napisala je Mančić. Ona je za srpski Informer nedavno priznala kako ide na operaciju te da zbog toga nije u panici.

Ovo nije prva estetska korekcija koju je imala Suzana, a jedna je od rijetkih koja vodi računa o tome da ne pretjera s istim. Ona je jednom prilikom priznala da je još kao jako mlada operirala nos i grudi:

'Grudi i nos sam napravila na vrijeme, kao jako mlada djevojka. Da, nisam htjela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav. A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: 'Djevojko, vi izgledate kao antička boginja'. Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš, ali ja sam htjela biti prćasta. I poslije toga sam otišla i sredila nos. Poslije nekoliko godina sredila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto', kazala je Suzana jednom prilikom.