Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije uništenih billboarda najave koncerta srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović koji se 16. ožujka održava u Mariboru.

Plakati za Cecin koncert nisu dobrodošli u Zagrebu
Patrik Macek/PIXSELL 

Mišljenja građana ipak su podijeljena. Dok neki smatraju da plakatima nije mjesto u Hrvatskoj i podržavaju uništavanje istog, drugi pak kažu da je to strašno i da nitko ne može rušiti imovinu.

'Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti', stoji u jednoj objavi na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru.

'Vidio sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat uništen ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina', rekao je jedan građanin.

Tijekom jučerašnjeg dana, na društvenim mrežama se pojavila još jedna snimka istog plakata, samo na drugoj lokaciji. Naime, na Laništu je, također, uništen billboard, a građani su u šoku što plakati uope stoje u njihovom gradu.

Svetlana Ražnatović Ceca.jpg
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Što smo doživjeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gdje ima puno branitelja', zaključuje.

Tim se povodom oglasila i sama pjevačica, koja ističe da glazba ne zna za politiku.

'Hrvati me obožavaju, glazba ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje albanci iz Hrvatske', rekla je kratko Ceca.