Halid Bešlić u skladnom je braku već četiri desetljeća sa suprugom Sejdom.

Njegov privatni život, a najviše odnos sa suprugom s kojom je već desetljećima u braku, oduvijek privlači pažnju medija. Halid je sad otkrio kako su se upoznali, ali i nepoznate detalje iz njihove obitelji.

Halid Bešlić
Marina Lopičić/Kurir 

'Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kavani gdje sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuharica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kavanama. Kada smo se upoznali vidio sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah poslije toga smo se vjenčali. Eto, tolike godine funkcioniramo i dandanas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo riješili. Kada smo bili mlađi, to je nekako i normalno', rekao je Halid.

Pjevač se ostvario kao suprug, ali i kao otac i djed pa uvijek ističe da su mu sve ove uloge jako značajne:

Halid Bešlić, Sejda Bešlić i Dino Bešlić
Story 

'Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena je imala problema s jajnicima i zbog toga nismo mogli imati još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije nedostajalo... Ja sam stalno putovao, radio... ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način.

Halid je otkrio i što mu nedostaje u životu i koje kolege mu posebno nedostaju sada:

'Mladost mi nedostaje! Vrijeme prolazi... to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju... Moja generacija nas polako napušta, nemaš sad s kim popiti kavu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem s njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor... s njim sam bio jako blizak. Rastao sam se s njima. Mi smo bili kavanski ljudi, nedostaju mi...', rekao je pjevač sa sjetom u glasu.

Halid Bešlić
Pink Tv/Screenshot