Prošlo je 30 godina otkako je Suzana Jovanović započela pjevačku karijeru koju je kasnije prekinula kako bi sve podredila suprugu Saši Popoviću i obitelji.

Pjevačica se razvela od prvog supruga kad je imala samo 18 godina, a u tom braku je dobila sina Danijela kojeg je Saša prihvatio kao da je njegov. Suzana redovito naglašava koliko je to njoj bilo važno, a obitelj stavlja na prvo mjesto. Svadba dvoje zaljubljenih održana je u hotelu 'Interkontinental', a među uzvanicima su bili Zlata Petrović, Đani, Goca Božinovska, Bora Drljača, Zorana Pavić, Sanja Đorđević...

Suzana Jovanović i Saša Popović
SCREENSHOT PINK TV 

Bilo je svima poznato da je Saša, prije Suzane, imao brojne veze, pa je čak bio i zaprosio Zlatu Petrović. U to vrijeme veliki zavodnik i sve poznatiji harmonikaš, spremio je dijamantni prsten za fatalnu crnku. Međutim, ona kaže da mu je bacila taj poklon u lice. Navodno se uplašila, nije bila spremna za novi brak samo dvije godine pošto se razvela od Hasana Dudića.

Saša Popović i Suzana Jovanović
SCREENSHOT PINK TV 

Poznato je, također, da je Saša bio u vezi s Nedom Ukraden budući da je sama pjevačica o tome pisala u svojoj knjizi. Međutim, on je u razgovoru s novinarima naglasio da 'nije to sve bilo baš tako' kako je Neda predstavila. Opovrgnuo je i priče kako je Lepa Brena 'bila ljubomorna na Nedu Ukraden' i 'pribojavala se da bi mogla zauzeti njeno mjesto u grupi Slatki greh. To je bila 1990. godina, kad smo mi imali ogromne koncerte, kad je u Bugarskoj na naš nastup došlo 100.000 ljudi', ispričao je kreativni direktor 'Zvezda Granda'.

Saša Popović
SCREENSHOT PINK TV 

Odnos s Brenom nikad nije bio doveden u pitanje, pa mu je tako ona i bila kuma na vjenčanju sa Suzanom. Naravno, bila je dotjerana u svom stilu, a suvremenici ovog događaja pamte da je došla ofarbana u 'pravu' plavu boju, baš kao nebo.

To je tada bilo veoma moderno, a Brena se nije ustručavala isprobati najnovije trendove. Boba je, naravno, bio uz nju, kao što je i danas prati na najvažnijim događajima. Najupečatljiviji trenutak sa svadbe je bio, pisali su tada mediji, onaj kad su mladenci i kuma prstima kidali komadiće mesa s ogromnog pečenog vola.

Saša Popović i Suzana Jovanović
SCREENSHOT PINK TV 

Pjevači su se utrkivali tko će prije pjevati, a gosti se razmetali tko će više novca dati glazbenicima.

'O našoj svadbi se priča i dandanas', ispričala je Suzana svojedobno, presretna, kako kaže, što joj je 'Bog poslao u život Sašu Popovića'.