Nakon tri raprodana koncetra, Lepa Brena zakazala je i četvrti koncert u Areni Zagreb.

Pjevačica se ovim povodom i oglasila na društvenim mrežama i obavijestila publiku da će se u Zagrebu još jedan dan družiti s njima.

Lepa Brena
Instagram 

'Rasprodan je treći, pa je red da najavimo četvrti koncert godine. Lepa Brena, Arena Zagreb, 10.12.2024 godine', stoji u Breninoj objavi na Instagramu.

'Ja zbilja imam jednu veliku, istinsku želju zahvaliti se svojoj publici na svoj podršci, da iz 2024. godine izađemo sretni, veseli, s pozitivnom energijom, s jako dobrom kondicijom koja će nam trebati za koncerte. Sigurno će ti koncerti biti vrlo inovativni, posebni i drugačiji. Želim obradovati publiku s novitetima u vizualnom i glazbenom smislu. Za mene je važno da moja publika dođe sretna, raspoložena, da tu jednu dobru i pozitivnu energiju, kad se završe koncerti, pamte i nose u sebi jedan duži period. Bit će to koncerti za pamćenje, to mogu obećati svojoj publici', poručila je pjevačica sinoć za Extra FM.

Nakon ove objave, društvene mreže su se usijale od komentara, a svi se pitaju hoće li Brena nadmašiti rekord Aleksandre Prijović, koja je krajem prošle godine odžala pet koncereta u Zagrebu.

Podsjetimo, Lepa Brena će u zagrebačkoj areni nastupiti 6., 7., 9. i 10. prosinca ove godine, a krajem 2023. otvoreno je govorila o planovima, pa se dotaknula obitelji i prijatelja.

Lepa Brena
Petar Aleksić/Kurir 

'U 2024. godini želim duševni mir. Nemam posebnih želja, naročito onih materijalnih. Ono što najviše želim je duševni mir. Shvatila sam da sreća nije biti na naslovnici i imati milijune lajkova i kupljenih pratitelja. Sreća je nešto što osjećam jer me ona liječi iznutra i daje mi snagu i energiju da izdržim dobre i loše strane svog života', poručila je Brena i dodala da mlade ljude uči da se uspjeh postiže isključivo velikim radom:

'Važno je da sva naša djeca shvate da je za uspjeh, osim talenta, potrebno 90 posto napornog psiho-fizičkog rada. Željela bih pružiti primjer mladim devojkama, da se karijera može stvarati dostojanstveno, ali s velikim naporom, trudom, kreativnošću, financijama i sjajnom ekipom oko sebe. Sve što je dobro dijelim sa svima, a ono što je teško i pomalo loše uvijek dijelim s obitelji.'