Marija Ramadanovski, kći pjevača Džeja Ramadanovskog, progovorila je o filmu 'Nedelja' koji je premijerno prikazan prošlog tjedna.

Ona je otkrila svoje prve dojmove, a potom priznala da je generalno zadovoljna onim što je vidjela na velikom platnu.

Marija Ramadanovski
Instagram 

'Pogledala sam film na premijeri i mogu reći da sam zadovoljna onim što sam vidjela. U isto vrijeme sam bila sretna i tužna što gledam film o njemu. Glumci su bili odlični, pohvalila bi ih sve. Moj tata je imao veoma buran život pa da je film trajao i pet sati, ne bi se mogao dočarati njegov život kompletno', rekla je ona pa dodala:

'Stvari su istinite, scene su istinite... Smijala sam se na neka događanja, čak i zaplakala. Bilo je dosta životnih stvari koje je on nama pričao, a da nisu dočarane, ali bih izdvojila scenu s janjetom koja me oduševila, o čemu je i on stalno govorio.'

Džej Ramadanovski
Dragana Udovičić/Kurir 

'Moj otac nikada nije težio ka tome da bude zvijezda, legenda... On je uvijek pričao da ti to sam Bog da. U filmu se vidi isto da je on u domu pjevao te da nitko nije mogao pretpostaviti tko će on postati kasnije. Time se ja i vodim u životu. Sve je do sudbine i do Boga. Kako je rečeno, tako će i biti', rekla je Marija i dodala kako gleda na komentare tatinih kolega:

'Što se tiče tatinih kolega, svatko ima pravo na svoje mišljenje, tu se ne bih miješala. Što se tiče mog dojma, možda je nedostajalo više muzike... Možda je bilo previše mog strica Džambe, ali on se morao za nekog emotivno vezati. Što se scena tiče, realno su prikazane. Ne mogu reći da je on degradiran ili loše prikazan. Ja sam ponosna, zadovoljna i mislim da je on sve ovo zaslužio te da bi mu bilo drago da ima film o sebi! Sada, iz ove perspektive, shvaćam da sam trebala puno više vremena provoditi s njim i jako mi je žao zbog toga', zaključila je Marija za Pink televiziju.