'Jako se radujem ponovnom dolasku u Osijek. Činjenica da se nismo vidjeli četiri godine dodatno me motivira prilikom priprema za ovaj nastup. Svaki put do sada smo imali sjajnu atmosferu, publika već zna da ćemo zajednički oživjeti neke zaboravljene emocije, kao i da
ćemo napraviti nove', rekao je Željko Joksimović koji je nakon nedavnih koncerta u zagrebačkoj, varaždinskoj i zadarskoj areni rasprodao i karte za koncert u Gradskom vrtu u Osijeku, koji će se održati u subotu, 3. veljače.

Željko Joksimović
Miša Obradović 

Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu Venera, Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikad nije uradio, a obećava da ni Osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje.

'Svaki koncert ima neku svoju draž, za svaki se drugačije spremamo baš zato što publici uvijek pružamo jedan novi užitak, samo neku našu emociju koju podijelimo s publikom. Nekada se te stvari dogode spontano, neka budu osmišljene unaprijed. Ali sigurno je da publika u Osijeku neće biti iznevjerena za 'iznenađenje' i jednu divnu večer koju im želimo prirediti', rekao je Joksimović.

Osvrnuo se i na novu pjesmu.

'Pjesma '1000 žena' je izašla nekako u pravom trenutku kada smo svi bili u blagdanskom raspoloženju. Na neki način ta pjesma jest najava albuma, ali otom potom. Činjenica je da sam trenutno najviše fokusiran na pripremu novog albuma i baš zato mi je teško prepričavati tu kreativnost i ono što spremam. Ali svakako svojoj publici obećavam da ćemo se više družiti kroz glazbu u 2024. godini', zaključio je Željko, koji se prije nekoliko dana vratio iz Beča gdje je održao koncert u palači Hofburg.

Jovana i Željko Joksimović
Instagram