Lepa Brena je s pokojnim pjevačem Kemalom Montenom imala veoma blizak i iskren odnos. Pjevačica nikada nije skrivala koliko joj je značio, a sada je otkrila da je Kemal bio i čest gost u njihovoj kući.

Kemal Monteno
Davorin Višnjić/Pixsell 

Naime, Brena je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji, a tema je, između ostalog, bila i sarajevska Zetra u kojoj će održati koncerte 20. i 21. travnja.

Lepa Brena
BHRT/Screenshot 

'Da je živ, među gostima bi ili na pozornici ili u publici sigurno bio veliki Kemal Monteno...', započela je voditeljica.

'Boba i ja nismo htjeli da on spava po hotelima, nego da spava kod nas doma. On ustaje jako rano. Mi ustajemo oko sedam-osam da ispratimo djecu u školu, a on ustane opet ranije. I moja kava je stajala gore jer smo je držali na toj najvišoj polici. I ja jedno jutro ustanem, vidim on sjedi, puši i skoro je zaspao u dnevnom boravku. Ja kažem: 'Pa, Kemice, gdje ti je kava?'. A on će: 'Pa zašto si je stavila gore? Nemam stolicu da se popnem gore, ne mogu uzeti kavu', ispričala je pjevačica na rubu suza u emisiji 'Konačno petak' na BHRT-u.

Kemal Monteno
Story 

Inače, Brena i Kemal su se posljednji put čuli nekoliko dana prije njegove smrti.

'On me je zvao kad sam se polomila… On je bio veliko srce od čovjeka, imao je povišen šećer, problem s bubregom. Taj njegov optimizam je bio toliko jak da smo svi vjerovali da će se izvući', rekla je svojedobno pjevačica, pa dodala da će s ovim gubitkom nastaviti živjeti jer će iza Keme ostati najljepše ljubavne pjesme i njegov duh koji će stalno biti među nama.

.