U 'Special Happy Showu' gostovao je Daniel Popović, koji je pjesmom 'Džuli' davne 1983. osvojio četvrto mjesto na Euroviziji. U München, radi tada gotovo anonimnog pjevača iz Crne Gore, nisu otišli favoriti bivše države Mišo Kovač i Lepa Brena koja je Popoviću radi pobjede 'servirala osvetu'.

Daniel Popović
Happy FM 

Eurovizijska zvijezda, aposlutni rekorder po broju prodaje jedne ploče na ovim prostorima - Daniel Popović otkrio je kako mu je želja ponovno nastupiti na Eurosongu, koji mu je obilježio karijeru.

'Činjenica je da se Eurosong sve više gleda, a sve manje sluša, da je važna scena, koreografija, pjesma nije toliko bitna očigledno, jer niti ne ostaje, trebala bi postati evergreen ali ne… Ja svake godine pošaljem pjesmu za koju mislim da bi mogla uspjeti i obično završi u košu za smeće, jer je vjerojatno niti ne poslušaju. Ja stvarno mislim ne mislim da ne znam napisati pjesmu za Eurosong, mislim da znam i tu svakako imam još nešto za reći…', kazao je Popović.

Slušateljima je otkrio tko je zapravo Džuli koja ga je proslavila i od njega napravila milijunaša.

'Džuli je bila jedna lijepa djevojka. Za čudo su mi tada prišli njezini roditelji i rekli da se sviđam njihovoj kćeri da ja imam njihovu dozvolu da se mogu s njom zabavljati. To je bilo dosta čudno pogotovo jer su oni došli iz Njemačke, u ono vrijeme ja sam bio klinac od 17 godina, ali to mi je tada bila čast, jer su vidjeli da sam ok, da sam dobar dečko. Tako smo se upoznali, zvala se Angela, jedna divna, krasna, lijepa djevojka. Zapravo Angela je bilo teško pjevati pa je tako postala Džuli…', ispričao je.

U emisiji se prisjetio kako se radi pobjede i odlaska na Euroviziju ‘zamjerio’ Lepoj Breni.

Lepa Brena
Youtube 

'To nikada neću zaboraviti, snimanje spota za pjesmu 'Jugoslavenka'. Bila je to ‘osveta malog Kineza’, oni su me malim helikopterom odveli na Durmitor i tamo su me spustili, rekli - mi samo preletimo, a ti maši i to je to. Međutim njih nije bilo tri sata, ja računam tu sam u divljini, tu su i vukovi i medvjedi, ščućurio sam se ispod nekog kamena, čekao hoće li se oni uopće pojaviti, vratiti.

Daniel Popović.jpg
Youtube/Screenshot 

Nakon tri sata, ja sam naravno od sreće kada sam video helikopter mahao, rekli su mi da sam baš dobro odglumio… Da osveta bude još bolja su me spuštali niz litice, padine Crne Gore…Ja sam se tada nauživao straha…Nikada više me nitko nije nagovorio da uđem u helikopter…ona je kasnije u nekoj emisiji priznala da je to bila osveta...Breno, nisi otišla, žao mi je, bio sam bolji', našalio se Popović.