Početkom veljače u zagrebačkoj Areni će se održati glazbeni spektakl s preko 20 dance glazbenika, a među njima je mjesto pronašla i Vlatka Pokos.

Vlatka Pokos
Davor Puklavec/Pixsell 

U svrhu promocije koncerta, pjevačica na društvenim mrežama već neko vrijeme objavljuje isječke svojih nastupa i stare fotografije, a mnoge je pratitelje iznenadila jednom od posljednjih objava.

Naime, Vlatka je na Instagramu podijelila video s fotografijama njezinog sudjelovanja na Dori 2006. na kojoj se pojavila u prepoznatljivoj svijetloplavoj vjenčanici s krznom oko vrata, a dva mjeseca prije, u istoj se udala za Josipa Dikana Radeljaka.

Ovaj potez potaknuo je reakcije njezinih pratitelja, a pjevačica se s nekima čak i prepirala.

'Prelijepo je vratiti vrijeme', napisala joj je obožavateljica, a Vlatka je imala žestoku repliku na navedeni komentar: 'Zašto? Što svi plačete za mladošću? Ništa mi ni sad ne fali. Samo dijelim lijepe uspomene.'

Podsjetimo, Vlatka i Dikan su se vjenčali u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, nakon čega se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu.

Josip Dikan Radeljak i Vlatka Pokos
Story arhiva 

No, bračna 'idila' pukla je nakon godinu i pet mjeseci braka. Burno su se vrijeđali i svađali jer je Dikan tvrdio da ga Vlatka vara s mlađim muškarcem. Tada su se navodno i potukli. Izbacio ju je iz stana dok je na sebi imala samo traperice i majicu. Tu noć Vlatka je prespavala kod prijateljice. Idući se dan vratila po svoje stvari u zajednički stan na Cvjetnom trgu u Zagrebu, no ključ nije odgovarao bravi.