Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD BLAGAJNE DO MIKROFONA: Domaća pjevačica je radila u butiku traperica, a ona je prodavala donje rublje na tržnici

Mnoge regionalne pjevačice, prije nego što su počele zarađivati od nastupa, bavile su se raznim poslovima, a većina njih radile su kao prodavačice.

 Vlatka Pokos, Nadica Ademov i Nina Badrić Izvor: Instagram, Ivo Čagalj/Pixsell

Mnoge regionalne pjevačice, prije nego što su počele zarađivati od nastupa, bavile su se raznim poslovima, a većina njih radile su kao prodavačice. Dok je Nina Badrić radila u luksuznom butiku, mnoge njene kolegice iz susjedstva zarađivale su prodavajući na gradskim tržnicama.

Nina Badrić

 Nina Badrić Izvor: Instagram

Nina je svojevremeno u emisiji 'U svom filmu' govorila o početku svoje estradne karijere i o tome kako joj je Dino Dvornik najviše pomogao. Pjevačica je u to vrijeme radila u jednom ekskluzivnom butiku u Zagrebu, a Dvornik je došao kupiti haljinu svojoj supruzi Danijeli.

'Čuo me je kako pjevušim, a onda mi je rekao da ugasim radio i ako tako dobro pjevam da me sutra vodi potpisati ugovor', ispričala je Nina. Pjevačica je, kako kaže, ugasila radio i zapjevala, a Dvornik ju je pitao gdje živi. 'Sutra ujutro u 10 sati je Dino Dvornik, tada najslavniji pjevač u zemlji, došao po mene doma. Donio mi je čaj i pecivo i otišli smo u Croatiu Records', ispričala je Nina.

Vlatka Pokos

 Vlatka Pokos Izvor: Instagram

Pjevačica i televizijska voditeljica je devedesetih godina radila kao prodavačica u trgovini traperica. Istim poslom bavila se i u Kanadi kad je odlučila napustiti svoju domovinu zbog manjka angažmana i želje za novim životom.

Nadica Ademov

Nadica Ademov danas je jedna od najtraženijih pjevačica i zvijezda romskih svadbi koja samo za jedan nastup zaradi vrtoglave cifre novca. No, mnogi ne znaju da je ona nekoć zarađivala prodavajući donje rublje na tržnici.

'Od jutra do mraka radila je na tržnici i prodavala gaće i čarape. Imala je svoj štand i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Štand joj je bio pun odjeće, uvijek je imala posla', otkrio je jednom prilikom izvor blizak pjevačici.

Olja Karleuša je radila kao prodavačica u butiku pjevačice Lele Andrić, koja joj je kasnije pomogla izdati prvi album.

Romana Panić radila je u pržionici kave, a nakon rata prodavala je istu i na tržnici.

 Romana Panić Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Povezane vijesti