Srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaja (39) već je neko vrijeme u vezi s hrvatskim tenisačem Bornom Ćorićem (26), ekskluzivno je doznao Kurir.

Vijest je odjeknula regijom poput bombe, a čini se kako paru ne smeta razlika od 13 godina, barem ne više. Pjevačica i sportaš upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo među njima su počele frcati iskrice.

Ipak, Katarina isprva nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, no s vremenom je ipak popustila. Službeno su se počelo viđati prije nekoliko tjedana, ponekad u Zagrebu, a ponekad u Beogradu.

Nemanja Nikolić/Kurir Borna Ćorić i Kaja Ostojić viđaju se u Beogradu i Zagrebu

Posljednji put su bili zajedno u četvrtak navečer, kada ih je Kurirova ekipa snimila u jednom restoranu u kojem je te večeri pjevao Ljuba Aličić. Dojava je bila da će Borna tog dana letjeti u srpsku prijestolnicu i da je plan prvo otići u stan u kojem živi Kaja, a potom izaći u provod. Tako je i bilo, no duo je ranije odradio i trening.

Pjevačica je ranije bila u vezi s riječkim nogometašem Mateom Pavlovićem, no prekinuli su u srpnju 2022. godine. 'Ne bih ništa pretjerano sad o tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam', rekla je tada ljepotica za Novu.rs. Mateo je od nje bio mlađi sedam godina.

Kaja ostojić i Mateo Pavlović prekinuli su u srpnju 2022.
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Šuškalo se tada da ga je pjevačica ostavila zbog talijanskog vaterpolista rodom iz Argentine Gonzala Echeniquea koji izgleda kao njegov brat blizanac.

'On je s ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobjedu. Tu se, sasvim slučajno, našla Kaja, koja je izašla s prijateljicama. Kada ga je vidjela, nije mogla vjerovati koliko sliči njezinom dečku. Prišla mu je i počeli su ćaskati. Na kraju večeri razmijenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kayi da neće više igrati za francuski Amiens i da želi potpisati za Rijeku. Poludjela je. Nikako se nije željela preseliti u Hrvatsku. Tad se počela intenzivno dopisivati s Gonzalom', rekao je tada izvor za Informer.

S 19 godina udala se za Nikolu Dragojlovića i s njim dobila kćer Nikolinu s kojom je jako bliska. Par se i vjenčao zbog njene trudnoće, no kad je Dragojlović priveden zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice, u Beču je osuđen na devet godina zatvora, a pjevačica je tada zatražila razvod, te se počela baviti pjevanjem.

Drugi put sudbonosno 'da' izrekla je u tajnosti košarkašu Urošu Duvnjaku 14. srpnja 2009. godine, a kuma joj je bila pjevačica Maja Marijana. Intimnoj ceremoniji prisustvovala je samo najuža obitelj.

Prvu godišnjicu braka proslavili su večerom koju je organizirao sportaš, poklonivši joj skupocjeni komad nakita, ali i novi mobitel.

U to vrijeme igrao je za jedan poljski klub, a kada se vratio u Srbiju, njihov zajednički život je krenuo u krivom smjeru, uslijedio je sporazumni razvod bez teških riječi krajem 2010. godine nakon samo četiri i pol mjeseca braka.

Kako je pjevačica govorila, udaljili su se i s vremenom su osjetili veliku netrpeljivost. Kaja je pokrenula razvod, razišli su se sporazumno i Uroš se iselio iz stana.

Nekoliko mjeseci prije prekida Beogradom su kružile razne glasine, da se njih dvoje svađaju, da se ne mogu dogovoriti oko važnih stvari, da često izlaze i provode vrijeme jedno bez drugog, da njega viđaju s drugim ženama i slično.

- Svaki brak ima uspona i padova, pa tako i naš. Bilo je svađa, ali bilo je i ljubavi, što je normalno. Udaljili smo se i s vremenom počeli mučiti jedno drugo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi - rekla je tada Kaya.

Kaya Ostojić i Junior Jack su bili u braku
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Kayin treći suprug bio je svjetski poznati belgijski DJ talijanskog podrijetla Vito Lucente, poznatiji kao Junior Jack. Pjevačica se za njega udala u Bruxellesu 2014. u intimnoj atmosferi. Iako se činilo da će ovaj brak biti treći sretan, do razvoda je došlo nakon pet godina.

- Ona nije žena s kojom želim provesti život i da, trebalo mi je nekoliko godina da to shvatim. Fizički nismo zajedno dva mjeseca, ali psihički godinama - rekao je Junior u ispovijesti medijima nakon razvoda.