Poznata pjevačica Katarina Kaja Ostojić već dugo nije dio javne scene, a ovu je odluku donijela upravo kako bi se posvetila drugačijem načinu života.

Prije svega je ljubav bila glavni razlog povlačenja, zbog čega se u jednom trenutku preselila u Francusku, a nakon posljednjeg prekida s mladim hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem vratila se u Beograd, te se posvetila kćeri, vježbanju i glazbenom povratku.

Sada je napokon spremna vratiti se na pozornicu u velikom stilu, a kako je i sama priznala, nije joj bilo lako vratiti se starim navikama i obavezama.

'Bio je to proces, imala sam veliku podršku. Svi su me grdili, pitali me zašto ne radim ono što najbolje znam. Ne mogu shvatiti da sam se htjela odmoriti', priznala je Kaja. Dodaje da je u jednom trenutku došlo do zasićenja, te da je možda i to jedan od razloga. No, priznala je i da bivši partneri nisu bili pretjerano oduševljeni njezinim radom.

'Ma kakvi, svi se zaljube u pjevačicu, a onda žele od nje napraviti kućanicu, to je filozofija gotovo svih muškaraca. Bilo je i toga, ali da nije bilo mog pristanka, ne bi bilo odvajanje od posla', objasnila je Katarina u emisiji 'Premijera - Vikend specijal'.

Inače, Kaja je priznala da se još nije u potpunosti udomaćila, ali da će se to uskoro dogoditi s obzirom na to da užurbano oprema svoj dom. Podsjetimo, donedavno je bila u vezi s nogometašem Mateom Pavlovićem, a šuškalo se da se spremaju stati pred oltar. No, uslijedio je raskid, a Katarina je otkrila i je li ga preboljela, a zatim priznala gdje je pogriješila u vezi.

'Oporavila sam se. Sada se osjećam dobro, super sam, u stvarno sam dobroj fazi života, i poslovno i privatno. Motivirana sam za rad. Kad sam u vezi, dajem prioritet tome, ali shvatila sam da to nije OK i da nije ljubav kad se zbog nje odričeš bilo čega. Mislim da sam sad u najboljoj fazi, svašta dobrog izvučeš iz tih loših veza .' Njezin ventil sada su isključivo treninzi kojima se maksimalno posvetila pa svaki dan ide ili u teretanu ili vozi bicikl.

Progovorila je i o ponosu koji osjeća prema kćeri Nikolini.

Kaja Ostojić s kćeri Nikolinom
Instagram 

'Super je, izrasla je u divnu djevojku, jako sam ponosan na nju, svi je hvale, sada je u Americi na fakultetu. U jednom trenutku dođe do sukoba interesa, ona želi ići, ja je želim držati na oku, ali zdravije je pustiti ih da sami biraju svoj put. Bila sam joj vjetar u leđa kada je odlučila otići u Ameriku, uvijek ću je podržavati. Bila je sada na dva moja nastupa, bila je doma za Novu godinu. Ne inzistira na javnom isticanju, nije da neće, ali ima malo alternativni stil, po njoj se vidi da nije odrasla ovdje. Čini mi se još kao dijete, ovdje cure od 20 godina izgledaju kao da imaju 35. Uvijek su svi u šoku, nikad nitko ne prihvaća informaciju da imam kćer od 20 godina, meni je super, preslatko mi je kad se ljudi čude', zaključila je Ostojić.