Ako nije bilo na Instagramu, kao da se nije dogodilo! Koliko ste puta čuli ovu rečenicu otkad je ove društvene mreže čija popularnost ne jenjava? Na njezine čari pale su najpoznatije osobe na svijetu iz raznih branši, ne samo iz svijeta zabave, a imuna nisu ostala niti poznata lica s estrade.

Posebno su tu aktivne pripadnice ljepšeg spola koje radi pratimo gdje su, s kim, što rade i nose, često i poskrivećki. No, znate li tko su najpopularnije hrvatske pjevačice na Instagramu te koliko pratitelja trenutačno imaju? Nijedna od njih nema manje od 400 tisuća fanova na toj društvenoj mreži. Mi vam ih otkrivamo u nastavku.

SEVERINA

Titula najpoznatije domaće pjevačice na Instagramu definitivno pripada Severini koju prati 1,3 milijuna vjernih obožavatelja. Svaka njezina fotografija izazove veliki interes regionalnih medija, ali i lavine lajkova te komentara. Zanimljivo, atraktivna Splićanka do razvoda je pratila samo bivšeg supruga Igora Kojića, no to se promijenilo te sada prati 100-tinjak najbližih prijatelja i suradnika. Kako god bilo, Severina je s godinama sve ljepša i popularnija!

MAJA ŠUPUT TATARINOV

Maja Šuput Tatarinov ima 520 tisuća pratitelja na Instagramu, a sve veća zvijezda postaje i njezin neodoljivi sinčić. Bloom je upotpunio bračnu sreću pjevačice i njezinog supruga Nenada Tatarinova, a vrlo brzo se priključio mami i tati na brojnim putovanjima, kako po Hrvatskoj, tako i po svijetu. Upravo zato, jedva čekamo vidjeti nove avanture neodoljive obitelji koju prati cijela regija.

NIVES CELZIJUS

Atrakivna pjevačica i spisateljica Nives Celzijus skupila je 455 tisuća fanova na Instagramu. Redovito ih ‘časti’ atraktivnim fotografijama, ali i objavama s putovanja. Također, ponekad pozira s drugim poznatim Hrvatima, kao što su njezin prijatelj, voditelj Dalibor Petko te radijska voditeljica Ivana Mišerić. Više puta je podijelila fotku s mlađom sestrom Mateom, a nema sumnje da se Nivesini fanovi vesele njezinim novim, atraktivnim objavama.

LANA JURČEVIĆ

Pjevačica, jedna od najzgodnijih Hrvatica te vlasnica beauty brenda… Sve je to Lana Jurčević koja na Instagramu u ovom trenutku broji oko 442 tisuća obožavatelja. Lana je prošle godine oduševila žene i svojim body positivity stavovima, ali i kratkim i zabavnim videima koje objavljuje i to sve dok još ima vremena prije povratka inozemnoj karijeri. Nju je morala staviti na čekanje nakon izlaska prvog singla 'So Messed Up' zbog pandemije koronavirusa, no vjerujemo kako njezino vrijeme van granica Lijepe naše tek dolazi!

NINA BADRIĆ

Nina Badrić ima 415 tisuća fanova na Instagramu. Aktivna je na toj društvenoj mreži pa često dijeli trenutke iz privatnog života, kao i videa s nastupa. Nedavno se osvrnula na ljubavne ponude koje joj zatrpavaju inbox, a otkrila je da je ‘proganja’ jedan ‘foot fetišist’.

‘Ima svega. Od nepristojnih stvari koje zablokiram momentalno do jako duhovitih i zanimljivih likova. Ali me proganja već godinama neki lik, on mi je sad već postao ‘for fun’. Kad ga nema u inboxu onda se pitam je li mu se nešto dogodilo. On mi uvijek piše kako imam predivna stopala i htio bi kupiti moje čarape koje nosim. Možda ću mu ove prodati’, rekla je kroz smijeh za Unu TV.

LIDIJA BAČIĆ

Atraktivna splitska pjevačica Lidija Bačić ima 413 tisuća pratitelja na Instagramu. Na toj društvenoj mreži redovito dijeli atraktivne fotografije kojima pokazuje svoju zavidnu figuru, a nerijetko objavi i fotke s nastupa. Njezine objave često imaju hashtagove #istasiglas, #neverphotoshop, #welcometoplanetlille ili #dokazanouživo.

'Na samom početku bila sam mlada i odrastala sam, a s vremenom sam dobila samopouzdanje. Svijetu sam odlučila pokazati tko sam i što sam. Kada sam vidjela tko sve pokušava biti seksi zahvaljujući Photoshopu, onda sam i ja odlučila pokazati što su obline, ali bez Photoshopa', otkrila je Lidija ljetos za Story.