Srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaja (39) već je neko vrijeme u vezi s hrvatskim tenisačem Bornom Ćorićem (26), ekskluzivno je doznao Kurir.

Pjevačica i sportaš upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo među njima su počele frcati iskrice.

Prema Kurirovom izvoru, Ostojić isprva nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, no s vremenom je ipak popustila. Službeno su se počelo viđati prije nekoliko tjedana, ponekad u Zagrebu, a ponekad u Beogradu u kojem su ih prošlog četvrtka snimile kamere.

Kaja Ostojić i Borna Ćorić u Beogradu
Nemanja Nikolić/Kurir 

Pjevačica je ranije bila u vezi s riječkim nogometašem Mateom Pavlovićem, no prekinuli su u srpnju 2022. godine. 'Ne bih ništa pretjerano sad o tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam', rekla je tada ljepotica za Novu.rs. Mateo je od nje bio mlađi sedam godina.

Kaja ostojić i Mateo Pavlović prekinuli su u srpnju 2022.
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Šuškalo se tada da ga je pjevačica ostavila zbog talijanskog vaterpolista rodom iz Argentine Gonzala Echeniquea koji izgleda kao njegov brat blizanac.

'On je s ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobjedu. Tu se, sasvim slučajno, našla Kaja, koja je izašla s prijateljicama. Kada ga je vidjela, nije mogla vjerovati koliko sliči njezinom dečku. Prišla mu je i počeli su ćaskati. Na kraju večeri razmijenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kayi da neće više igrati za francuski Amiens i da želi potpisati za Rijeku. Poludjela je. Nikako se nije željela preseliti u Hrvatsku. Tad se počela intenzivno dopisivati s Gonzalom', rekao je tada izvor za Informer.

S 19 godina udala se za Nikolu Dragojlovića i s njim dobila kćer Nikolinu s kojom je jako bliska. Ubrzo je on završio u zatvoru, pa su se razveli, a Kaja je u to vrijeme počela pjevati.

Drugi put rekla je da košarkašu Urošu Duvnjaku 2009. godine, ali je nakon četiri mjeseca prekinula s njim.

Treći put udala se 2014. godine za svjetski poznatog DJ-a Juniora Jacka s kojim je godinama živjela u Belgiji.