Lepa Brena je već godinama u skladnom braku s bivšim tenisačem Bobom Živojinovićem. Poznati par ima dva sina Viktora i Stefana, a Boba iz prvog braka ima sina Filipa koji je u braku s Aleksandrom Prijović.

Poznato je da je Brena u dobrim odnosima s Filipovom majkom, a da je njega uvijek gledala kao svoje dijete. Pjevačica je jednom prilikom objasnila zbog čega je to tako.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

'Prvo, njegova majka, otac i ja smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dijete, samo kako bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drukčije, i da sam govorila: 'Znate to je sin iz Bobine prve veze', znate, onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje djece', rekla je svojevremeno Brena.

Uvijek se trudila djeci pružiti sigurnost i ljubav.

Boba i Filip Živojinović
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Djeci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubavi, sigurnost... Ja sam se potrudila kao B mama, pružiti mu, naravno, pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom djetetu treba... Što sam pružila mojoj djeci, pružila sam i njemu', izjavila je svojevremeno Brena za Telegraf.rs.