Aleksandra Prijović zabranila je suprugu Filipu Živojinoviću da radi s drugim pjevačicama. Kako navodi Kurirov izvor, ona želi da njen muž bude samo njen suradnik, eventualno i Brenin, ukoliko ona to poželi.

Aleksandra Prijović
Marko Lukunić/Pixsell 

Otkako je Prija započela vezu, a kasnije i uplovila u brak s Filipom, koji je s vremenom postao i autor njenih pjesama, ali i producent, njena karijera je podignuta na viši nivo. Za samo nekoliko godina postala je jedna od najvećih zvijezda u regiji. Sa samo 28 godina pjevačica je napunila najveće dvorane diljem regije, čak 14, zakazala je i nove, za godinu pred nama, a ono zbog čega ljudi ovoliko obožavaju pjevačicu, pored njenog glasa, jesu i pjesme, koje je između ostalih autora pisao i njen suprug.

Prije nego što je krenuo Aleksandri raditi pjesme, on je surađivao samo s Lepom Brenom, kojoj je napravio veliki hit 'Boliš i ne prolaziš'. Međutim, mnoge pjevačičine kolegice željele su da Živojinović i njima napiše pjesmu, ali kako izvor kaže, Aleksandra se protivila tome, pa do toga nije ni došlo.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Instagram 

'Mnoge pjevačice su oduševljene Aleksandrinim uspjehom, ali i njenim pjesmama. Jedna njena kolegica je htjela na svom albumu imati Filipovu pjesmu, ali Prija nije dala. Rekla je, kako sam čuo, da iz njihove kuće pjesma nigdje neće izaći, da može raditi za nju ili za Brenu. Njenoj kolegici je to bilo čudno, ali se nije naljutila, već je kontaktirala s nekim drugim producentima i tekstopiscima, koji su joj napisali nove pjesme. Čuo sam da su još neke bile zainteresirani da im Živojinović bude suradnik, a to me ne čudi, jer su sve pjesme koje je napisao postale hitovi. Zasad je tako, sad će vrijeme pokazati da li će se nešto promijeniti i hoće li Filip u budućnosti surađivati i s drugim pjevačicama', rekao je izvor za Kurir.