Filipa Živojinovića mnogi znamo kao supruga Aleksandre Prijović. No,u posljednje vrijeme, sve više se naglašava kako je on velikim dijelom zaslužan za pjevačičinu karijeru.

Naime, Filip je uspješan skladatelj i tekstopisac, a za Prijović još radi i kao producent te je prati na njezinoj regionalnoj turneji 'Od istoka do zapada'.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom
Instagram 

S obzirom na to da mu je otac bio poznati sportaš, a Bobina druga supruga pjevačica Lepa Brena, Filip je od rane mladosti bio izložen medijima.

Po završetku osnovne škole, Živojinović je završio Britansku internacionalnu školu ('British international school') u Beogradu. Obrazovanje je nastavio na Sveučilištu u Houstonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment te radio kao sportski agent na Beverly Hillsu. Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu.

Filip se rano počeo baviti tenisom. Pored naslijeđenog talenta, uložio je i puno truda u taj sport te je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Međutim, nije nastavio profesionalno baviti se sportom.