ZAVIDNU LINIJU DUGUJE OVOM SPORTU: Nikad ne biste pogodili što supruga Željka Joksimovića trenira već dvije godine

Nitko nije znao da već dvije godine trenira.

Instagram

Supruga pjevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, javnosti je poznata kao uspješna voditeljica i majka troje djece, ali do sada nitko nije znao da već dvije godine uspješno trenira sport koji kod nas i nije toliko poznat.

Poznata voditeljica se jučer pojavila na natjecanju u ovom sportu i sve iznenadila kad je pokazala duge noge u ultra kratkim hlačicama.

Inače, Jovana već dvije godine trenira padel, sport s reketom meksičkog porijekla koji se obično igra na zatvorenom, nešto manjem terenu od teniskog.

Partner u igri bio joj je sin njene kume. Tom je prilikom otkrila da padel trenira već dvije godine i da cijela obitelj voli igrati s njom. U tome zajedno uživaju, a ponekad se u žaru igre i posvađaju.

'Moja padel priča je krenula još u Ateni prije dvije godine, budući da Grci igraju gotovo istim žarom kao Španjolci koji populariziraju padel u svijetu. Tako da, u Ateni smo krenuli igrati...', rekla je voditeljica i dodala:

'Mnogo ljudi i dalje ne zna što je padel. Ja objašnjavam da je to super sport za druženje. Mi svi obiteljski to igramo, i mama i tata, igra Željko, igram ja, obiteljski se smijemo, svađamo i uživamo', istaknula je Jovana Joksimović kroz smijeh.

Lijepu voditeljicu i suprugu pjevača Željka Joksimovića navikli smo viđati dotjeranu od glave do pete, a ovog puta je bila obučena u sportskom duhu.