Kraj ljubavi omiljenih Imoćana: Danijela i Josip iz 'Superpara' prekinuli nakon 7 godina

Danijela je s Instagrama maknula sve objave.

RTL

Danijela Dragović i Josip Ajduk bili su kandidati prve sezone showa 'Superpar' u kojem su zaradili titulu jednog od najsimpatičnijih parova. Od samog pojavljivanja na malim ekranima uveseljavali su javnost i postali miljenici gledatelja, a njihove su se izjave nerijetko prepričavale.

Mladi je Imoćanin sad na svom Instagram profilu otkrio da je njihovoj ljubavi nažalost došao kraj. Naime, prekinuli su nakon sedam godina veze.

Instagram/Screenshot 

Josip je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj se grle uz pjesmu Opće opasnosti 'Jednom kad noć'. Nakon toga je pokazao reakcije i poruke prijatelja na njegovu objavu.

Instagram/Screenshot 

'A ništa. Ako je suđeno, pomirit ćete se', napisao mu je netko. 'Tako je, sestro moja', odgovorio je Josip. Za razliku od njega, Danijela je s Instagrama maknula sve objave te se o prekidu nije oglašavala.

Instagram 

Podsjetimo, Josip je nedavno za RTL.hr otkrio da su se Danijela i on vratili u Hrvatsku, kao i da razmišlja o ženidbi.

'Više ne živimo u Njemačkoj. Vratili smo se natrag u Hrvatsku i naš rodni grad Imotski gdje smo prve korake napravili te smo se preselili u Makarsku gdje radimo i živimo. Naša veze ide po starom. Klasika. Sve je u redu s nama', rekao je.

RTL 

'Valjda ću se ženiti dogodine. Možda je brzo zaprosim', dodao je Josip tada.