Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'REKAO JE KAKO MOŽE INSCENIRATI DA ME VIŠE NEMA': Objavljene poruke koje je Marijana prije nestanka slala prijateljici

Marijana je dugogodišnjoj prijateljici dva mjeseca prije nestanka priznala da strahuje za svoj život.

 Marijana Seifert Izvor: Story

Pobjednica prvog regionalnog 'Big Brothera', Marijana Seifertnestala je 27. travnja 2022. godine i za njom policija još uvijek traga. Nove informacije o ovom slučaju ekskluzivno je objavio Dnevnik.hr podijelivši poruke koje je Marijana slala svojoj prijateljici.

Seifert je dugogodišnjoj prijateljici, koja je htjela ostati anonimna, dva mjeseca prije nestanka priznala da strahuje za svoj život, a glavni krivac njezinoj panici bio je suprug Karlo Seifert.

 Marijana Seifert Izvor: Zorana Jevtić/KURIR

'Ok je, al' osjećam se ugušeno i ucijenjeno, plače mi se. Bojin se na šta je još spreman. Ne virujen mu. Doslovno mi je reka da može inscenirat da sam napravila neko sranje i da me nema više.'

Komunikacija između Marijane i prijateljice nastavila se i idućeg dana, 26. veljače prošle godine, a Seifert je o suprugu napisala sljedeće:

'Provala sam bit mirna, samo me provocira. Moram nać posa, skupit pare, prodat stvari i spašavat živu glavu. Samo se bojin da mi ne insceniraju nešto kako mi je prijetio.'

 Marijana Seifert pobjednica je regionalnog Big Brothera Izvor: Story arhiva

'Napisao mi je da san luda i da slobodno tražim rastavu jer ne može on sa mnom. Sa mnom???, pisala je Marijana 7. ožujka prošle godine.

Policija je s Marijaninom prijateljicom obavila informativni razgovor, a ona im je tada predala i navedene poruke.

'Ne vjerujem da je Marijana u Savi. Iz više razloga. Ona je nakon smjene na poslu koja joj je završila u 15 sati ostala na kavi u obližnjem kafiću s društvom. Suprugu je rekla da će raditi dvije smjene. Sve se pretvorilo u cjelovečernje druženje uz alkohol, a Marijanu je jedan dečko u taksiju dopratio do ulaza u njezinu zgradu, oko 3 ujutro jer nije mogla sama ni u auto. Ono što sigurno znam je da bi Marijana, kad bi popila, bila potpuno bespomoćna, gubila bi ravnotežu, izgubila se… Takva sigurno nije mogla doći do mosta i to je osnovni razlog zašto mi je teško vjerovati da se bacila u Savu', uvjerena je Marijanina prijateljica.

 Brandon, Marijana Seifert i Horvat Čagalj Izvor: Goran Stanzl/Pixsell

Podsjetimo, dio Marijaninih stvari pronađen je kod Mosta mladosti, nekoliko stotina metara od njezina doma u Lastovskoj ulici. Policija je tada detaljno pretraživala kvart i područje oko rijeke Save, a angažirani su bili ronioci i dron.

Povezane vijesti