Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O OVOJ REALITY AKCIJI BRUJALA JE REGIJA: Prvu večer odveo Splićanku u krevet, spavao sa 550 žena, a danas izgleda ovako

Pogledajte kako danas izgleda Ervin Mujaković koji je intimnim odnosima šokirao gledatelje 'Big Brothera'.

 Steffani Banić i Ervin Mujaković Izvor: Youtube/Screenshot

'Big Brother' bio je prvi reality show u Hrvatskoj i regiji, te gledateljima od tada nije bilo strano da na televiziji gledaju rađanje ljubavi između kandidata, kao i sva događanja između njih.

Ipak, ono što je obilježilo jednu od sezona tada najpoznatijeg realityja i o čemu je brujala cijela regija je kad su se 2015. godine pred kamerama, nakon manje od 48 sati od ulaska, 'dohvatili' Steffani Banić iz Splita i tadašnji menadžer solarija Ervin Mujaković iz Sarajeva. Taj prvi put je, činilo se, bio diskretniji od ostalih, jer su već nakon sljedećih i sve žešćih 'akcija' počeli nailaziti na kritike ostalih ukućana koji su krajnje osuđivali njihove akcije pred svima.

 Ervin Mujaković Izvor: Instagram

Najoštriji kritičari bili su Rade i Rada Vasić, koje smo kasnije sa sinovima gledali u 'Zadruzi'.

'Jeste li završili više? Pa stvarno vas nije sram! Je l' hoćete svi da se je*emo, a vi da gledate?', vikala je Rada.

'Ako ćete se je*eti, idite van ove sebe. Drugi gledaju što radite! Idite tražite sobu, pa se je*ite. Ne možemo spavati, sram vas bilo. Ja ne znam, Steffani, kako te nije sramota', priključio se Rade.

 Steffani Banić Izvor: Instagram

'Stvarno, ne možemo spavati', nadovezala se jedna od kandidatkinja. U nekoliko navrata se moglo vidjeti samo jasno pomjeranje 'jorgan planine', a svaki naredni put bilo je vrlo jasno što rade.

Njihova ljubavna priča nije dugo potrajala, a Ervin je zatim počeo gajiti simpatije prema Riječanki Barbari Šegetin. Osam godina je prošlo od seksa o kojem je brujala regija, Steffani se potpuno povukla iz javnosti, a Ervin je kratko bio natjecatelj 'Zadruge' gdje je osvojio Minu Vrbaški koja je završila s njim u krevetu, ali je bio i dio devete sezone realityja 'Parovi'.

Ervin se u to vrijeme hvalio da je spavao sa 550 žena, a pogledajte kako sada izgleda.

Povezane vijesti