Mnogi i dandanas pamte reality zvijezdu, Angie Garany, koja je 2011. preminula od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u kojoj je život izgubio i njezin dečko DJ - Daniel Jurić.

Angie se proslavila u 'Trenutku istine', showu u kojem je priznala kako je prvi odnos imala sa ženom te da joj nisu strane orgije s muškarcima. Za svoju iskrenost bila je nagrađena s 25 tisuća tadašnjih kuna.

Angie Garany
Luka Klun/Pixsell 

Garany je nastavila svoju reality karijeru te je sudjelovala i na 'Farmi', a domaće je gledateljstvo najviše zaintrigirala njezina tužna životna priča na koju nitko nije ostao ravnodušan.

Angie je od devete do 21. godine živjela kod rodbine u Libiji. Dok je još bila djevojčica, otac Libijac je ubio njezinu majku Zadranku.

'Polubraća pokojnog oca u Libiji nisu me prihvaćala. Bila sam im kao sluškinja. Morala sam puno čistiti, kuhati i čuvati njihovu djecu. Ako ne bih nešto napravila, zabranili bi mi da idem u školu. To mi je bilo najgore jer sam bila odlična učenica', prenio je portal 24sata.

Angie Garany
Tomislav Miletić/Pixsell 

Očeva obitelj odvela je u Gadafijevu vojsku gdje je prošla kroz pakao.

'Dan mi je počinjao marširanjem u kolonoma, zatim sam se penjala na konop, puzala kroz vojni poligon, rastavljala i sastavljala pušku. Mogu je rastaviti i sastaviti za nešto više od minute. Morala sam naučiti sve o noževima, pištoljima i bombama. Na satu tehničkog odgoja učili smo izrađivati alate od drveta. U mom razredu djevojke nisu marile za učenje nego samo za udaju' rekla je Angie koja je radila u kafićima i frizerskom salonu kako bi pobjegla u Hrvatsku.

Angie Carangy
Željko Mrsić/Pixsell 

Godine 2001., ostvario joj se san te se preselila u Zadar, a zatim u Zagreb gdje je vodila kontroverzan život koji se nažalost prebrzo okončao.

Angie je nastradala u prometnoj nesreći 2010. godine kada se s dečkom Danielom vraćala iz Zadra za Zagreb. Nakon višemjesečne borbe, Angie je preminula u bolnici u Novom Marofu. Imala je samo 30 godina.

nesreća
Andreja Thomas/Pixsell 

'Samo je zaklopila oči i izdahnula. Pokopat ćemo je u crvenoj svilenoj haljini koju je najviše voljela', jecajući je rekla njezina prijateljica Coha.