Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PJEVAČICE KOJE SU SE NATJECALE U REALITYJU: Iznosile su intimu, svađale se, a jedna je pričala sama sa sobom

Nekad su imale zavidnu karijeru.

 Lepa Lukić, Bebi Dol i Maja Nikolić Izvor: Instagram, Kurir/Ana Paunković, Vladimir Vasić/ATA Images/Pixsell

Reality show programi posljednjih su godina sve gledaniji u svijetu. Iz godine u godinu slušamo samo najbizarnije priče svakog natjecatelja, a izgleda da isti preko tih TV formata polako grade karijeru 'reality igrača'. Mnogi od njih su nekada imali glazbene karijere vrijedne poštovanja, a danas svoju intimu dijele u show programima.

Viktorija

 Snežana Mišković Viktorija Izvor: Kurir

Snežana Mišković Viktorija, sedamdesetih je godina bila dio ženske grupe Aske. S grupom je sudjelovala i na Euroviziji predstavljajući Jugoslaviju. Kasnije, osamdesetih i devedesetih, Viktorija postaje dio grupe istog naziva, a nedugo potom i solist. Snimila je i pjesmu od 'Splita do Beograda' s preminulim 'kraljom funka' Dinom Dvornikom.

Posljednjih godinao njoj znamo samo da je redovan natjecatelj raznih realityja. 'Farma', 'Parovi', 'Zadrug' itd.

Bebi Dol

 Bebi Dol Izvor: Kurir/Ana Paunković

Umjetnica Dragana Šarić (ili Danica Todorović) prikupi simpatije gledatelja kad god se pojavi u realityju, a to je posljednjih godina često. Publika voli kad Bebi iskreno govori o svom životu, ulazi u sukobe i priča sama sa sobom. 'Farma', 'Dvor', 'Tvoje lice zvuči poznato' pa opet 'Farma', Bebi voli biti u showu, a nedavno je priznala da prvi put nije znala gdje ide.

Prije njene reality karijere, bila je blistava glazbena karijera koju čine koncerti, sudjelovanje na Euroviziji, velika slava u Jugoslaviji i evergreen pjesme pop glazbe.

Maja Nikolić

Pjevačica iz Niša nekad je bila poznata po raskošnom glasu i natjecanju na glazbenim festivalima kako na Balkanu, tako i šire. Balade i kovrčava kosa, činili su imidž Maje Nikolić. Međutim, talent je pao u drugi plan zbog Majinih razvoda, skandaloznih izjava i sudjelovanja u svim mogućim reality show programima kojih se možete sjetiti. U nekima je gostovala više puta.

Mira Škorić

I ova Beograđanka spada u grupu pjevačica odličnih vokalnih sposobnosti. Pjesme koje je pjevala devedesetih, danas se smatraju velikim hitovima narodne glazbe.

Ipak,njenu karijeru godinama unazad obilježila su gostovanja u 'Big Brotheru' i 'Parovima' i 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Lepa Lukić

 Lepa Lukić Izvor: Kurir/Ana Paunković

Od 'kraljce narodne muzike', postala je 'kraljica realityja'. Lepa je bila u svim mogućim izdanjima reality show programa na svim TV stanicama u Srbiji.

Povezane vijesti