Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT ALKE VUICE: Javno se ispričala što je bila nogometaševa ljubavnica, a ljubila je i ova dva rockera

Autor TOMISLAV PARLOV

Alka Vuica ispričala se Štimčevoj supruzi za preljub.

 Alka Vuica Izvor: Robert Gašpert

Alka Vuica glasila je za fatalnu crnku na čiji šarm su padali moćni i poznati muškarci raznih profesija.

Rođena je u Puli, a kao dijete je bila pravi buntovnik s čvrstim karakterom. Oduvijek je bila svoja i drukčija, a često je znala i tuči se s muškarcima. U Osnovnoj školi počela je svirati klavir, što je u njenom slučaju bilo i logično jer potječe iz glazbene obitelji.

Ljubavni život joj je bio jako bogat, a nerijetko je i govorila o svojim iskustvima.

 Alka Vuica Izvor: Goran Čižmešija

Kroz život se bavila i pisanjem, novinarstvom, voditeljstvom i glazbom. Pored bogate biografije u smislu karijere posjeduje i onu privatnu.

Njena prva ljubav bio je bubnjar Srebrnih krila. Upoznali su se u klubu i to kada je imala ospice, a ljubav je trajala 4 godine.

Napisala mu je i par pjesama, a ubrzo je upoznala Momčila Bajagića Bajagu i Gorana Bregovića.

Dugo se špekuliralo da je i s njima bila u ljubavi, a nakon prekida su ostali u sjajnim odnosima. Bajaga joj je čak posvetio pjesme 'Zažmiri' i 'S druge strane jastuka'.

'Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto bi govorila tko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je: 'Gde Dunav ljubi nebo', rekla je Alka Vuica pa otkrila u kakvim je danas odnosima sa njima.

'Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savjetujemo se oko pjesama, jako sam sretna što sam ljude koje sam voljela zadržala u životu jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvijek', rekla je ona za Premijeru.

Alka je ispričala da je u nju bio zaljubljen i Boris Novković, s kojim je kasnije postala veliki prijatelj i suradnik.

'Napisala sam mu puno pjesama koje su veliki hitovi. Znam ga otkad je imao 8 ili 9 godina, a ja sam imala 18. Jednom prilikom je ispričao da se zaljubio u mene kad me je upoznao, ja sam tada bila sa Adijem iz Srebrnih krila i ljetovali smo zajedno s Đorđem, ja sam čuvala Borisa, bio je presladak. Kad je odrastao, došao je kod mene da mu napišem tekstove, bila sam oduševljena', ispričala je Vuica.

 Boris Novković Izvor: Story arhiva

Nešto kasnije, upoznala je utjecajnog slikara Vuka Veličkovića, kojem je rodila sina Ariana. Alka se tu nije zaustavila te su se širile špekulacije da je imala aferu i s gradonačelnikom Splita.

Ni to nije bila jedina afera, te je uplovila u vezu s nogometašem Igorem Štimcem koji je u to vrijeme bio oženjen. Pričalo se da je nogometaš Suzanu varao sa misicama, pjevačicama i glumicama te da se tim aferama ne zna broj, ali ime jedne od njegovih ljubavnica javno je potvrđeno. U pitanju je bila upravo Alka Vuica koja je o svojoj aferi s Igorom jednom prilikom i javno govorila.

'Veoma cijenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povrijeđena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obje jako voljele istog muškarca i vjerovale mu', rekla je Alka u jednom intervjuu.

Kada su je nekoliko godina kasnije pitali o ljubavi i njenim izborima, Vuica je govorila:

'Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Misliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Nitko normalan ne može pristati biti drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju tužnu priču', rekla je jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju.

 Igor Štimac Izvor: Dražen Kokorić

Pored bogatog ljubavnog života, poznata je i po pjesmama koje je pisala za poznate, a samo neke od njih su: 'Ja sam zaljubljen' od Tonija Cetinskog, 'Ni na sjever ni na jug' od Sandi Cenova, kao i 'Ja sam lažljiva' od grupe Denis&Denis. Surađivala je s mnoštvo poznatih osoba kao što su Bajaga, Bregović, Boris Novković, Tajči, Željko Bebek i drugi. Nakon toga, samostalno je počela baviti se pjevanjem kada je i potpuno osvojila domaću javnost.

Povezane vijesti