Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA MEGAN FOX 'OTPLESALA' IZ SHOWA: Gledatelji u finalnom glasovanju uvjerljivo podržali Emiliju Kokić

Autor TOMISLAV PARLOV

Deniss Grgić je prva natjecateljica koja je napustila 'Ples sa zvijezdama'.

 Deniss Grgić Izvor: promo

Iza nas je još jedna spektakularna emisija 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj su se plesni parovi predstavili kroz uzbudljivu temu nezaboravne godine. Zvijezde su se tako u drugoj emisiji uživo prisjetile upečatljivih godina i oživjele ih na plesnom podiju domišljatim koreografijama. Nakon večeri prepune dobre zabave i izvrsnog plesa, jedan plesni par oprostio se od natjecanja.

Tri plesna para koja su ostala posljednja bili su Alen i Ela, Emilija i Patrik te Deniss i Jakov. Žiri je jednoglasnom odlukom spasio Alena i Elu, a presudni glas dala je publika koja je odlučila da plesno putovanje dalje ne nastavljaju Deniss i Jakov koji su poručili da će unatoč ispadanju nastaviti s plesnim treninzima.

'Ja plešem uvijek, a sad se vraćam slikarstvu, premda iz njega nikada nisam ni otišla', dodala je Deniss. Ona i Jakov plesali su rumbu, a njihova koreografija inspirirana je prošlom godinom koja je za Deniss bila nezaboravna jer je završila Likovnu akademiju. 'Ti si jedna lijepa i mekana plesačica od glave do pete. No da bi bila odlična plesačica moraš popraviti stopala', rekao je Marko Ciboci, a Deniss i Jakov su za svoj ples od žirija osvojili 24 boda.

Podsjetimo, Deniss Grgić prati gotovo 50 tisuća ljudi na društvenim mrežama, dolazi iz Koprivnice te je apsolventica na Slikarskom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Zbog nevjerojatne sličnosti s američkom glumicom, dobila je nadimak hrvatska 'Megan Fox'.

 Deniss Grgić Izvor: Robert Gašpert

Povezane vijesti